‘Reis kazandı’ dedi, bir de söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 'Reis kazandı' dedi, Çorumlulara üst seviyede hizmet sözü verdi.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:14
‘Reis kazandı’ dedi, bir de söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 28 Mayıs’ta yapılan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 64.81 oy oranı ile cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihini Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanan Çorumlulara teşekkür etti. Kaya, “Reis kazandı. AK Parti bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Çorumlulara hizmeti en üst seviyede sürdürecek."dedi.

'MÜTEŞEKKİRİZ, ÇORUM KAZANDI'

Sandığa gidip demokrasi için oy kullanan tüm hemşehrilerime müteşekkir olduğunu belirten Kaya, “Reis kazandı. Yüce Türk milletin kararını yine Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullandı. Seçim sonucunda  kimse kaybetmedi. Türkiye, millet ve dolayısıyla Çorum kazandı.

ÇORUM'A EN ÜST SEVİYEDE HİZMET SÖZÜ

AK Parti bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Çorumlulara hizmeti en üst seviyede sürdürecek.Tekrardan büyük çoğunlukla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh gösteren Çorumlu hemşehrilerimize  teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-29 16:12:30

Çorum'a en üst seviye de hizmet derken, 5 yıl Çorum da Milletvekilliğini kim yaptı. Allah aşkına ÇORUM ile dalga geçmeye alay etmeye başladılar, pardon hiç bitmemişti. Çorum en üst YATIRIMLARI hiç bir zaman görmedi, göremeyecek de boşu boşuna kimse heveslenmesin. Çorum'a yağmurlu hava da su vermezler. Gitti 5 sene, 5 sene boyunca bol bol fotoğraflarınızı göreceğiz. Çorum her zaman ki gibi kaybetti. Kazananlar çevremizde ki ŞEHİRLER oldu. Her zaman ki gibi. Anlayana.....

Avatar
Abdullah 2023-05-29 19:42:10

R Tayyip Erd . Tüm kendine oy vermeyen muhalefeti lgbt ci ilan etti . Bu iftirayı hiç unutmayacağım , ona beddua edeceğim . Çok yazık . Allaha havale ediyorum.

Avatar
Hızlı tren 2023-05-29 18:19:15

Hava yolu değilde hızlı tren şart 400 Km Sivas Ankara arası 2 saat düştü inşAllah en kısa sürede Çorum Ankara hızlı Tren hattı yapılır

Avatar
Okur 2023-05-29 18:27:53

Yukarıdaki yorumcu ne güzel dile getirmiş. Devlet çorum çok yatırım yaptığı İçin % 65 oy aldı.

Avatar
Ugur 2023-05-29 20:00:02

Demiryolu gibi havaalanı gibi yatırımlar şart oldu artık diğer klasik olmazsa olmaz yatırımlar her yere yapılıyor zaten

Avatar
Mehmet Yıldız 2023-05-29 20:56:17

Vekilim, başarınızı tebrik ederim. Madem üst düzey temsil edeceksiniz yakında rektörlük ataması var. Üniversite 22 sıra geriledi, sebebini çorumda herkes biliyor. Numan Kurtuluşu aşarak üniversiteyi başarıya taşıyacak, akademi faaliyetlerini hızlandıracak, herkes tarafından işte bu adam iyiki geldi denilebilecek bir rektör belirleyip atamasını yaptırabilecekmisiniz. Yoksa ne yapalım gücümüz bu kadar deyip sinecekmisiniz. Madem üst düzey hizmet alınacak buyurun size bir fırsat. Gücünüzü ve temsil yeteneğinizi görmek isteriz. Üniversitenin nereden nereye gerilediğini hatta iyi bir isim için önceki Rektör Reha Alkan hocaya sorabilirsiniz. Reha hocamız Çorumlu hem de başarılı idi. Rektör atamasında gücünüzü göreceğiz vekiliiim.

Avatar
İskilipden 2023-05-29 21:50:49

Reisin gölgesinde değil. artık hizmet/ icraat yapılsın.

Avatar
Hasan 2023-05-29 23:07:41

Keçinin suratına bakarlar,sütü öyle umarlanmış.Iskilip atasözü