Saadet Partisi'nden Erbakan Haftası

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıl dönümünü anarak Erbakan haftası etkinliği düzenlediklerini belirtti.

25 Şubat 2016 Perşembe 13:35
Saadet Partisi'nden Erbakan Haftası

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıl dönümünü anarak Erbakan haftası etkinliği düzenlediklerini belirtti.


“Malumunuz olduğu üzere büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı 27 Şubat 2011 tarihinde dar-ı bekaya uğurladık.” Şeklinde ifade eden Cıdık,  
“Saadet Partisi olarak, inancımız gereği onu hayırla yâd etmek, örnekliğini nesillere nakşetmek ve insanlığın saadetini temin etmek üzere başlatılan çalışmaları hedefine ulaştırmak üzere beş yıldan beri Hocamızın vefat yıldönümü münasebetiyle programlar düzenlemekteyiz. Özetle ifade edecek olursak Hocamızı anma programlarından maksadımız, onu anlamak ve anlaştırmaktır.”dedi.

Etkinlik hakkındada bilgi veren Cıdık, açıklamasının devamında şunları söyledi;


“Bu yıl, Erbakan Hocamızın vefatının 5. yıldönümü münasebetiyle 27 Şubat - 4 Mart 2016 tarihleri arasında Erbakan Haftası Etkinlikleri gerçekleştirilecektir.


Erbakan Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur.


Erbakan Hocamız, büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek ‘Yeni Bir Dünya’nın adımlarını atmıştır.


Yapılacak programlar çerçevesinde, Erbakan Hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama gayretinde olacağız.


Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam Coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş’ün ve Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir.

Bu itibarla 2016 yılı Erbakan Haftası Etkinlikleri"SAVAŞ DEĞİL BARIŞ, ÇATIŞMA DEĞİL DİYALOG" başlığı altında yapılacaktır.


Hafta etkinliklerimiz 26 Şubat 2016 cuma günü Saat Kulesi meydanında saat 13:00 da açılışını yapacağımız Resim Sergisi ile başlayacaktır. Resim sergimiz 3 gün boyunca içeriğinde farklı etkinliklerle devam edecektir.

1 Mart 2016 Salı günü saat 14:00 de Turgut Özal konferans salonunda bayanlara özel konferansımıza Saadet Partisi Hanım Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nazile Al  konuşmacı olarak katılacaktır.

4 Mart 2016 Cuma günü saat 19:30 da Anitta Otel Konferans Salonunda AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz gecede Kuranı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterimleri ve şiir sunumlarıyla hocamızı yad edeceğiz.

Bütün hafta içerisinde ki bu etkinliklerimize tüm Çorumlu halkımız davetlidir.”

 

 

Son Güncelleme: 25.02.2016 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.