Şahiner beraat etti

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yargılandığı davadan beraat etti

21 Mart 2022 Pazartesi 17:17
Şahiner beraat etti

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde zimmet davasında beş yıldan 12 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan başkan Abdulkadir Şahiner, berat etti.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Şahiner, 'Maalesef bazı çevreler yargıyı etkilemek ve şahsıma zarar verebilmek adına bu konu ile ilgili sürekli haber yaptırdılar. Özelliklede kendilerine ait gazete de yaptıkları mesnetsiz haberleri servis ederek algı oluşturmaya çalıştılar. Ama Çorum kamuoyu bir kez daha gördü ki Abdulkadir Şahiner, dün ne ise bu günde doğru bildiği yolda Sungurlu ve Sungurlular için, Yüce Allah'ın rızası için yılmadan yürümeye devam ediyor.
Yargıyı etkilemek, baskı altına almak için günlerce uğraşan zihniyeti bozuklar, bir kez daha anladı ki Allah'ın terazisi şaşmaz. Adaleti er ya da geç tecelli eder' dedi.

Şahiner, ' Birileri bizi görevden aldırıp başkan olma hayali kuruyordu. Ne diyelim 'Yel kayadan ancak toz alır' yine hevesleri kursaklarında kaldı. Yüce Allah düşmanımın bile merdini nasip etsin. Yolumuz hizmet, adalet yolu. Bu can bu tende olduğu sürece, tek sevdamız Sungurlu' diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 22.03.2022 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.