Şahiner’e cevap gecikmedi

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’in ilçede yayın yapan yerel bir gazetenin ‘Kaçak yapı inceleniyor’ başlıklı haber yorumuna verdiği sert cevaba karşılık geldi.

20 Mart 2021 Cumartesi 09:14
Şahiner’e cevap gecikmedi

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’in ilçede yayın yapan yerel bir gazetenin ‘Kaçak yapı inceleniyor’ başlıklı haber yorumuna verdiği sert cevaba aynı tonda karşılık geldi.

‘Yavuz hırsız, ev sahibinden haklı çıkarmış’ başlıklı haberde, bu kez Sungurlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Behiç Akkaş’ın, Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’in iddialarına cevabı yer aldı.

İşte Akkaş’ın o açıklamaları:

“Bahsettiğin Özel İdare İşhanı’nın otoparkında 9- 10 yıl kirada kaldım. Yıllar sonrada ihale edildi buranın tapusunu aldım. Binanın arkasında bulunan arsa, Özel İdare’ye aitmiş gibi yıllarca binada kiracı yâda mülk sahibi çevrede herkes tarafından kullanıldı. Milli eğitim ve kaymakamlık ve özel idare, bizlerde araçlarımızı bu boş olan arsaya çektik. Otoparkı biz alınca ne hikmetse belediyeden ekipler geldi, kapı mühürlendi orası çocuk parkı yapıldı. Bunun yanlışlık neresinde? Sen buraya ‘mühürledin’ diye sana ‘iftira ediyoruz’ gibi bir algı oluşturup gündem değiştirmenin havasındasın…”

‘HİÇ KİMSEYLE KAVGAM OLMADI’

“O dönemin kaymakamı ve milli eğitim müdürüyle benim hiçbir şekilde kavgam olmadı. Aile ve devlet terbiyemizde buna müsaade etmez.” diyen Behiç Akkaş, açıklamalarına şöyle devam etti; “Kim ekmiş kim biçmişse sorun onun ve senin sorunun. Ben o zaman başkan değildim. Sungurlu’nun menfaati bizim için önemli ki devletin verdiği gücü kendi çıkarlarımızda kullanmıyoruz. Ama sen hala kullanmaya devam ediyorsun. Sürekli ‘gazetenin sahibi açıklama yapsın’ diyorsun. Şereften hasiyetten, fitneden fesattan, onurdan dem vuruyorsun. Az kaldı sarf ettiğin sözlerin senin seviyende cevap bulacak.

‘NE YAPTIĞININ FAKINDA DEĞİLSİN’

‘Belge’ diye açıkladığın rakamlara ve tarihlere bir bakıver. Sinir haliyle ne yaptığının farkında değilsin herhâlde… Sen orada aylarca araç ve personel çalıştırdın A. Kadir Şahiner. Madem dürüst bir başkansın hak yemezsin, yedirmezsin de neden; özel şirketlerin paletli kepçelerini, kamyonlarını, işçilerini kiralayarak çalıştırmazsın da belediyeye ait personeli, araçları çalıştırışın? Sorarım sana, belediyenin mi ihtiyacı vardı bu kadarcık paraya?

‘PARAYA KIYAMAMIŞSIN’

İmtiyaz sahibi olduğum Sungurlu Gazetesi, haberi yaptıktan sonra tahsilat alındısı kestirmişinde paraya da kıyamamışsın. Belgelerinin ve senin için açıklamalarımı yapmaya devam edeceğim. Akıllının dili kalbinde, ahmağın dili ağzındadır. Edep, aklın suretidir. Kötü edeple şeref olmaz. Cehaletten daha kötü hastalık yoktur. Akıl tam olunca söz eksik olur.”

Kaynak: Sungurlu Gazetesi

Son Güncelleme: 20.03.2021 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2021-03-20 21:17:16

Bu gazete sahibi de boş adam..Abdulkadir Şahiner Sungurlu için çalışan sevilen insan ki partisi farketmeksizin insanlar oy verip seçmiş..seçilmiş başkana bunları söylemek ona oy veren halka bunları söylemekle aynı..bu gazete hep böyle boş haberler yapıyor kendi memleketine zarar veriyor kuyruk acısı var belli ki

Misafir Avatar
EC 2021-04-24 18:11:39 @Can

seninde başkan yalaklığın tutmuş sanırım oy veren insanlarla ne alakası ben oy verdim yanlış yaptıysa biride sen yanlış yaptın diyorsa bunun sungurlu seçmen oy falan alakası yok kimseye maydonoz olma

Beğenmedim! (0)
Avatar
Senin ki benden kara 2021-03-20 18:55:50

Biz rantçı siyasetçileri de medya gücünü kullanarak menfaat sağlayan medya baronlarını da bir birinizden farkınız yok millet kör yada Sağır sanmayın herkes her şeyin farkında ama elinden bir şey gelmiyor.

Avatar
İlknur 2021-03-21 22:11:40

O kadar belediye başkanı gördük hepsi çaldı çırptı şahiner i de görüyoz valla helal olsun adam hakkıyla yaptı sayesinde gidicek oturcaz gezecek yerlerimiz oldu. Bu beyefendi kim oluyo önüne gelen çapulcular laf söz sahibi olmuş vay be