Sanırım kapsama alanı dışında kaldık!

Baz istasyonu tartışmalarına MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin de katıldı, Şahin, 'halk olarak kapsam alanı dişında kaldık' dedi.

14 Kasım 2019 Perşembe 16:06
Sanırım kapsama alanı dışında kaldık!

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, Çorum’da bir kaç gündür tartışma konusu olan baz istasyonu mevzusuna farklı bir pencereden bakarak yorum yaptı.

İşte Kenan Şahin’in o yorumu;

“Kapsama alanının sınırları net değil. Belediye ‘kesinlikle bizi kapsamıyor’ diyor. Mülki idare tamamen kapsadığını iddia ediyor. Konu o kadar karışık ki vali bey, belediye başkanı, muhtar ve Çorumlular olarak toplanıyoruz ama bir çözüm bulamıyoruz.

Kanun maddeleri, yönetmelikler havada uçuyor. Hangi kanun maddesinin, hangi yönetmeliği iptal ettiği belli değil. Bu karmaşadan sağlılı bir karar almak zor görünüyor.

Bu arada ne mi oluyor, büyük büyük şirketler para kazanmaya devam ediyor. Yasa kanun ya da yönetmelik ne diyor hukukçulara sormak lazım, ama biliyorum ki; bir şehirde valilik makamı ve belediye ‘biz bunu yaptırmayız’ derse, o iş yapılamaz. Bunun onlarca çeşitli yöntemi olduğunu geçmiş yıllarda gördük.

O zaman problem ne diyeceksiniz. Problem sanırım halk olarak ‘kapsama alanının dışında’ kaldık.

Son Güncelleme: 19.11.2019 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CHT 2019-11-14 16:21:11

iki gün sonra da cep telefonum internetim çekmiyor diye eleştiride bulunmazlar inşAllah.. ha o bölge oturanlar telefonların çekmemesinden ve internetin zayıf olmasından şikateçiler.. bunu da not olarak bırakayım...

Avatar
Çorumlu 2019-11-14 16:17:36

Büyük şirketler para kazanıyormuş. Kazandırma o zaman kullanma teknolojiyi. Şovmen muhtar ve üç beş avanesi mi ulukavaklıyı Çorumluyu temsil ediyor.

Avatar
TAKİPÇİ 2019-11-14 17:02:46

Kenan Şahin yine fırsatı değerlendirmiş. Keşke her konuda bu kadar atik olsanız Kenan bey! Mesela verdiğiniz sözler....

Avatar
Öz Çorumlu 2019-11-15 19:21:56

Arkadaş ağzı olan konuşuyor ben orada yaşıyorum sırf çekmiyor diye turkcell e en az 20 defa şikayet dilekçesi gönderdim en sonunda da başka bir operatore geçtim. Yahu adam baz istasyonunu protesto ediyor elinde telefon o telefon nasıl çekecek biride demiyor. Neymiş radyasyonmus geçin o işleri herhalde birileri muhtar olacak şovmen in mamasini kesti. O zaman ulukavak daki tüm baz istasyonları kalksın şovmen sana bundan sonra oy yok

Avatar
Evet Sen kapsama alanımız dışındasın 2019-11-14 16:48:22

Fırsatçılık yapma, dur kenarda...

Avatar
Ahmet 2019-11-14 17:49:36

Ne büyük dert oldu ya. Şahsi telefonlar da radyasyon yayıyor, mikrodalga fırın da, TV de. GDO'lu gıda patlama yapmış, nişasta bazlı şeker her şeyde var, palm yağı her yiyecekte, sigara, egzoz dumanı vb bir sürü şey. Keşke her konuda bu kadar duyarlı olsanız.

Avatar
Kel Alaka 2019-11-14 17:11:19

Belediyenin veyahiçbir mülki idare amirlerinin vekillerin vatandaşın itirazlarına kulak tıkama hakkı yoktur. Öyle yok yarın şikayet etme deme kimsenin lüksünde değil. O zaman bizden vergide alınmasın derler insanlar

Avatar
Ulukavakli 2019-11-14 18:07:02

Vur abalıya günah keçisi buldunuz