Seçilirse ilk icraatı o olacak

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkanı Adayı Av. Yaşar Anaç, esnaf ziyaretinde Albayrak Caddesi'nde trafik akışını eski haline dönüştüreceklerini açıkladı.

13 Şubat 2024 Salı 21:29
Seçilirse ilk icraatı o olacak

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkanı Adayı Av. Yaşar Anaç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi halinde Albayrak Caddesi trafik uygulamasını eski şekline dönüştüreceğini açıkladı.

ALBAYRAK ESNAFI ZİYARETİ

Anaç, seçim çalışmaları kapsamında Albayrak Caddesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretinde esnafa karanfil dağıtan veren Anaç, büyük ilgi ve destek gördüğünü söyledi.

BELEDİYE DİKKATE ALMADI

Çorum Belediyesi’nin bir süre önce Albayrak Caddesi’nin gidiş-geliş şeklindeki trafik akışını Eşref Hoca Caddesi yönünde çıkış istikametine kapattığını, trafiğin sağ ve sola olmak üzere yan yollara verildiğini hatırlatan Anaç, cadde esnafı tarafından tepki ile karşılanan bu uygulamanın Eşref Hoca Caddesi çıkış istikametinin açılarak tekrar eski şekline döndürülmesi talebinin Çorum Belediyesi’nde karşılık bulmadığını ifade etti. Anaç, belediye başkanı olduktan sonra Albayrak Caddesi trafik uygulamasını eski şekline dönüştürüleceğini, cadde esnafının mağduriyetinin giderileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAŞARILAR 2024-02-14 05:48:06

Yaşar bey Çorum da sizi bilmeyenlerin sayısı çok lütfen daha fazla sosyal aktivasyonla tanıtım planı yapın, Erbakan Çorumu yeniden kazanmalı çünkü Çorum'un artık ileri gitmesi gerek... usandık

Avatar
Vatandaş 2024-02-14 03:02:28

Değerli Çorumlular İbrahim Başkan ilkeli bir belediyecilik anlayışı ile kavgadan gürültüden uzak şu ekonomik sıkıntılara rağmen bir şey ler yapmaya çalışıyor. Evet çalmıyor ve çalışıyor. İktidara rağmen çalışıyor. AKP ye rağmen şehre hizmet üretiyor. İNŞALLAH bu 5 yılda şehre güzel kalıcı üretime istihdama yönelik iyi işler yapar. Birileri rant yiyemedigi için beğenmeye bilir. Onlar bu şehrin her dönem fitnecileridir. Onlar kendilerini iyi biliyor bizde onların kim olduğunu iyi biliyoruz.

Avatar
Ahmet 2024-02-14 08:12:05

Yaşar Anaç adaylık için yanlış isim

Avatar
İskilipli 2024-02-13 22:12:22

Aşkın başkan, Aşkla çalışıyor.

Avatar
bayat 2024-02-14 08:29:58

millet son gun oy bölmez.en fazla alacagı 8bin oy .askın ile chp arsında fark 12bin olur askın kesin alır.gözuken köy kılavuz istemezrefahın adayı zaten akpartılı sadece goruntu fafarklı

Avatar
Belli yayınlayın lütfen 2024-02-14 09:43:59

bunlar chpkk depkkya çalışıyor siyoniste çalışıyor zeki öngörülü olan anlar partinin alacağı oy belli

Avatar
Corum 19 2024-02-14 10:28:21

Imar plani hakgetire sokak genisletme otopark zorunlulugu hakgetire tek amac esnaf para kazansin diye trafigi degistirmek koylere universite acmak populizm populizm

Avatar
Efsane 2024-02-14 10:59:32

Yaşar ANAÇ ilk ziyaretini Muzaffer kulcuye yapmış. Bu memleketin oyu birilerinin tekelinde sanmayın. Vatandas istikbali uç beş kişinin elinde sananlar en büyük yanılgı içinde dir.