Seçimden iki gün önce ihale edilecek

Çorum’un İskilip ilçesinde TOKİ konutlarından sonra Meydan Çayı Islahı Projesi seçimden iki gön önce 29 Mart’ta ihale edilecek.

05 Mart 2024 Salı 15:38
Seçimden iki gün önce ihale edilecek

Çorum’un İskilip ilçesinde TOKİ konutlarından sonra Meydan Çayı Islahı Projesi seçimden iki gön önce 29 Mart’ta ihale edilecek.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İskilip’te 265 adet TOKİ konutunun yapım ihalesinin 24 Nisan 2024 tarihinde yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Yeni bir ihale haberi  AK Parti İskilip ilçe Başkanı Mehmet Demirci’den geldi.

Demirci, ilçe için çok önemli olan Meydan Çayı Islahı Projesi 29 Mart 2024 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Demirci, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya ile il teşkilatlarına teşekkür etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2024-03-05 16:04:47

Alnılarının Akı ile Çizikci başkan güzelliikleri ile geliyor.
Yıllarca Kanallar boş durdu derinlikleri artırılarak üstleri fiskiyeli gerekirse ışıklandırma yapılarak ( benzerleri Eskişehir, Tokat ve Konya Sille ile Kastamonuda bulunmaktadır) Toki konutları ihtiyaç yapılırmı yapılacak kimse ümitsizlik yaşamasın. yine Kale Kel durumda bu kalenin ve kale altındaki mağaraların Tarihi plato şeklinde dizayn edilmesi şehir içi OTOPARK KONUSUNDA DA PTT KALDIRILARAK YİNE YANDAKİ KADASTRO ESKİ BİNASI TÜMDEN VE PTT ARKASINDAKİ ARSALAR İLE HÜKÜMET KONAĞINA CEPHE TEK KATLI BİNALARIN ACİLEN KAMULAŞTIRMASININ SAĞLANARAK BENZERİ SAMSUN MERKEZDE BULUNAN MEYDEN ŞEKLİNDE BİR düzenleme alt -2 katlı kapalı otopark ÜSTÜ FESTİVVAL ALANI Kültür merkezi vs bir tesis yapılmalı ihtiyar konağı kütüphane vs neler yapılır neler