Şehidimiz için toplandık

Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın cenazesi memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.

11 Ekim 2020 Pazar 12:32
Şehidimiz için toplandık

Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın cenazesi Amasya-Merzifon Havaalanı’ndan memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.
Şehidimizin naşı Merzifon'da Amasya Valisi hemşehrimiz Mustafa Masatlı Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı,  Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, askeri ve mülki erkan karşıladı. Buradan ambulansla memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.
İSKİLİP ŞEHİDİMİZ İÇİN MEYDANDA
Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Ağrı Dağı bölgesinde hain teröristlerle girişilen çatışmada şehit düşen Hüseyin ve Şerife Dokumacı’nın oğlu Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı (31) için İskilip'te tören düzenleniyor.
İskilip İlçesi Kaleboğazı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehidimizin cenazesi İskilip Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçe Hacıkarani Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Şehidimizin cenazesine İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'in yanı sıra vali, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri  ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2020 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165