Sektörün sorunlarını dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Üyeleri ile bir araya geldi.

20 Ocak 2016 Çarşamba 12:05
Sektörün sorunlarını dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Üyeleri ile bir araya geldi.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, Kooperatif merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, sektörün sorunları ve taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’da, “Toprak Sanayicileri Kooperatifi olarak il merkezimizde bulunan ve faaliyetini sürdüren tüm toprak sanayicilerinin iştiraki ile kümelenme modelinde çalışma yürütmekteyiz. Sanayicilerimizin fikir ve güç birliği temelinde bir arada durmasını simgeleyerek sektörde temsiliyet ve ortak hareket tarzının ilke edinerek çalışmalarımız sürmektedir” dedi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, toprak sanayi sektörünün Çorum’a sağladığı katma değerin farkında olduğunu söyledi. Gerek Çorum sanayisinin temelini oluşturma anlamında, gerekse geçmişten bugüne sağladığı istihdamla ilin ekonomik yapısına müspet anlamda katkı sağladığını ifade eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kendisine iletilen sorun ve taleplerle ilgili gerekli çalışmaları yürüteceğini ifade etti. 

Son Güncelleme: 20.01.2016 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.