Sevgi evlerinin başarılı çocukları ödüllendirildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve eğitim yılının ilk yarısında başaralı olan öğrenciler ödüllendirildi.

25 Ocak 2016 Pazartesi 14:21
Sevgi evlerinin başarılı çocukları ödüllendirildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve eğitim yılının ilk yarısında başaralı olan öğrenciler ödüllendirildi.


Yapılan açıklamaya göre, Sevgi evleri yetiştirme yurdu konferans  salonunda düzenlenen  törene ASPB İl Müdürü Ali Dinçer Kurum Müdürü Ömer  Pehlivan ,öğretmenler ve personelin katılımıyla ,teşekkür ve takdir alan  öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 ASPB İl Müdürü  Ali Dinçer Bir dönemi geride bırakan çocuklara hayata daha donanımlı ve hazır olmaları için çalışmaları gerektiğini  çağımızın eğitim çağı olduğunu hayatımızda cehalete yer olmadığını söyledi. Hz Ali'nin “ Gerçek yetimin ana babadan yoksun olan değil ahlak ve edepten yoksun olduğunu” söyleyen ASPB İl Müdürü Ali Dinçer çocuklara vatanını ve milletini seven  birer birey olmaları gerektiğini söyledi. Karne notu başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, zayıf olanları da üzülmemeleri konusunda teselli eden Dinçer , ikinci dönemde öğrencilerin daha başarılı olmaları için çalışmaları gerektiğini belirtti.

 Programda konuşan Kuruluş  müdürü Ömer Pehlivan, programa  teşrif eden  il müdürümüz  Ali Dinçer'e teşekkürlerini ilettikden sonra  maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Vali Ahmet Kara  olmak üzere tüm devlet erkanlarına ve vatandaşlara teşekkürü bir borç bildiğini söyledi. 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ilk yarısında karnelerini teşekkür ve takdir belgeleriyle süsleyen öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Öğrencilerin gösterdiği başarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Pehlivan, "Tüm öğrencilerimizi üniversite ile buluşturmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin başarısı aynı zamanda ekip ruhunun bir yansımasıdır. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm personele bu başarıdan dolayı teşekkür eder öğrencilerimizin de başarılarının devamını dilerim" dedi.


Program, başarılı öğrenciler ve çalışanlara takdim edilen hediyelerden sonra il müdürü, kuruluş müdürü , öğretmenler , personelle ve çocuklarla  birlikte pasta kesimi  çiğ köfte ve tatlı ikramıyla sona erdi.


Son Güncelleme: 25.01.2016 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.