Sungurlu'ya Kapalı Pazar Yeri Yapılıyor

Çorum'un Sungurlu Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan pazar yeri inşaatı başladı.

24 Şubat 2016 Çarşamba 15:03
Sungurlu'ya Kapalı Pazar Yeri Yapılıyor

Çorum'un Sungurlu Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan pazar yeri inşaatı başladı. 

Başkan yardımcılarıyla birlikte pazar yerindeki inşaat çalışmalarını inceleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu kapalı Pazar Yerimiz Hacettepe Mahallesi Elif Tuğba Sitesi’nin bulunduğu bölgeye yapılacak. Mevcut Cumartesi pazarı alanında insanlarımız alışverişleri esnasında zorluklar yaşamaktaydılar. Dar bir alan ve Sungurlumuza yakışmayan bir görüntüyü her hafta sonu görüyor ve yaşıyorduk. Halkımızın yaşadığı zorluklar kadar pazarcı esnaflarımız da ciddi anlamda sıkıntı yaşamakta" dedi.

Şahiner, "Bu sorunlarımızı çözmek ve halkımıza hakkettiği değeri sunmak adına Elif Tuğba sitesinin yanına yapılmasını planladığımız pazar yerimizin ihalesini geçtiğimiz ay belediye binamızda 12 firmanın katılımıyla gerçekleştirmiştik. İnşaat çalışmaları bugün itibariyle başladı. Tüm hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA



Son Güncelleme: 24.02.2016 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165