Sürpriz ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

01 Nisan 2022 Cuma 11:15
Sürpriz ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, önceki gün Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Mayıs ayında yapılacak olan birlik seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdüren başkan adayı Erdoğan Çerikci, kentin eski ve yeni yöneticilerine de nezaket ziyaretlerinde bulunuyor.

Çerikçi, bu kapsamda eski belediye başkanı Muzaffer Külcü’yü de ziyaret etti. Külcü’nün Gazi Caddesi üzerindeki avukatlık bürosunda  gerçekleşen görüşmede Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabayık hazır bulundu.

Ziyarette başta ÇESOB Başkanlık seçimi şehirle ilgili genel sohbette bulunuldu.

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Çorum’a önemli hizmetlerde bulunan belediye eski başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muzaffer Külcü de, Erdoğan Çerikci ve ekibine başarılar diledi.

Son Güncelleme: 01.04.2022 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-04-01 14:54:59

Hey gidi günler hey, Muzaffer Külcü Belediye Başkanı iken önce bir Yarım kalan Çorum Havalimanı için moloz yığını, taş parçası demişti. Sonra da eski ULAŞTIRMA BAKANI CAHİT TURHAN ÇORUM'A GELDİĞİNDE MAKET YOLCU UÇAĞI VERİP ÇORUM HAVALİMANI istiyoruz demişti. UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....

Avatar
Meftun 2022-04-01 13:03:25

Mazide kaldı.. hey gıdı günler..kulcuyede kalmadı o koltuk.. altını oydu baskanlıga oturdu yardımcısı..sımdıde Ankara'da oturuyor..ona güvenenlere ihanet eden beddua eder tutar.. anlayan anlar..

Avatar
ALİ 2022-04-01 16:27:50

Hizmetleri unutulmaz

Avatar
Hititadam 2022-04-03 05:52:55

Neyzen Tevfik'in sözü bugünlerin özetidir.. Ekmek herkese yetecekti aslında, tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami.."

Avatar
hey gidi günler 2022-04-05 12:52:24

zaman çok çabuk geçiyor ve herşey JET hızıyla unutuluyor.