'Taleplerinizin takipçisi olacağım”

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu İskilip’e geldi.

17 Ocak 2016 Pazar 00:08
'Taleplerinizin takipçisi olacağım”

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu İskilip’e geldi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve İl yönetimi ile birlikte İskilip Belediyesine gelen Salim Uslu ve beraberindekileri Belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri karşıladı.


SALİM USLU; “YARARLI BİR GÖRÜŞME OLDU”

Başkanlık makamında yapılan görüşmeden sonra açıklama yapan Salim Uslu “Yararlı bir görüşme oldu. Başkanın verdiği bilgilerden devlet yatırımlarını içeren 18 önemli ve yeni proje var. Bu yeni projelerin kararlılıkla ve işbirliği içinde takipçisi olacağız” dedi.


USLU;”BAŞKAN MAKYAJ ÇALIŞMASI YERİNE AĞIRLIĞI ALTYAPIYA VERDİ”



TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu “Belediye Başkanımız enerjisini İskilip’te makyaj çalışmaları yapmak yerine altyapıya verdi. Maksatlı eleştirilere de göğüs gererek bu çalışmaları tamamlama noktasına getirdi. Bizce de doğru olan budur. Karşı propagandalara rağmen yıllarca ihmal edilmiş altyapı çalışmalarını tamamlayan Belediye Başkanımıza bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.  Bundan sonra da üstyapıda çalışmalarına devam edecektir. Her zaman desteğimiz sürecektir.” dedi.

USLU; “İSKİLİP’TEN ÇALIŞMA AJANDAMIZI ALARAK AYRILIYORUZ”

Belediye Başkanı Recep Çatma gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra yeni devlet yatırımlarından oluşan 18 talep dosyasını Milletvekilimiz Salim Uslu’ya sundu. Uslu; “Bu talepler devam eden yatırımların haricinde birden çok Bakanlığı ilgilendiren yeni taleplerdir. Kararlılıkla, Başkanımızla ve teşkilatımızla işbirliği içinde bu son derece önemli taleplerin takipçisi olacağım. İskilip’ten çalışma ajandamızı alarak ayrılıyoruz” dedi. 

BAŞKAN ÇATMA; “2 YILI GERİDE BIRAKIRKEN SAYIN VEKİLİMİZİ HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRDÜK”

Belediye Başkanı Recep Çatma “Görevde 2 yılı geride bırakırken Vekilimiz Sayın Salim Uslu’yu her zaman yanımızda gördük. Hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemedi. Kendileri İskilipli bir vekil gibi çalışıyor. Bütçe görüşmeleri başladı. Kendilerine sunduğumuz dosyada 18 tane yeni devlet yatırımı var. Sayın vekilimiz takip edecek ve bizimde İskilip’te sırtımız yere gelmeyecektir. İskilip’in A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını kapsayan talep dosyamızın içeriğini ilerleyen günlerde kamuoyumuzla paylaşacağız. Kendilerine şahsım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2016 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.