Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine Hizmet Binası Yapılıyor

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce’nin Çorum’a yaptığı ziyarette detayları netleştirilen Tapu ve Kadastro Müdürlükleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası için proje çalışmaları tamamlandı.

18 Şubat 2016 Perşembe 16:41
Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine Hizmet Binası Yapılıyor

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce’nin Çorum’a yaptığı ziyarette detayları netleştirilen Tapu ve Kadastro Müdürlükleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası için proje çalışmaları tamamlandı.

Yapılan açıklamaya göre, Kamu hizmet binalarının vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi, günümüz şartlarına uygun modern binalara kavuşması için gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu  “Ak Parti iktidarı döneminde Çorum’da kamu hizmet mekanlarının iyileştirilmesi, yenilenmesini sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Sağlık Hizmetlerini yürüten İl Sağlık, Halk Sağlığı ve Toplum Sağlığı Müdürlükleri Hizmet binaları, Defterdarlık bünyesindeki hizmet birimlerini bir araya toplayacak Maliye Kampüsü çalışmalarımızla birlikte Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binamız için proje çalışması da tamamlanmıştır.Bakanımız İdris Güllüce’nin Çorum ziyaretinde Tapu ve Kadastro eski Genel Müdürü hemşehrimiz Davut Güney, Valimiz ve İl Yöneticileri ile birlikte yaptığımız toplantı ile gereken alt yapı çalışması tamamlanmıştı. Kalkınma Bakanlığından alınacak onaya müteakip ihale sürecinin başlatılmasını planlıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.   

Bir açıklamada Ahmet Sami Ceylan'dan ;

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın girişimleri sonucu Çorum'a yapılması planlanan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binası, yatırım planına dahil edildi.

Milletvekili Ceylan, yeni hizmet binasının yatırım programına alındığını, önümüzdeki günlerde ihalenin yapılacağını bildirerek, yeni yatırımın Çorum'a hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Ceylan, 2.000 metrekare alana yapılacak olan Çorum yeni Tapu Kadastro ve Tapu Sicil hizmet binasının toplamda 4 kat olarak yapılacağını, kapalı otoparkı ve çevre düzenlemesiyle toplam projenin 8.000 metrekare olacağını bildirdi.

Ceylan, "Bankalara, kamu kurumlarına yakın olması ve merkezi bir noktada bulunması sebebiyle vatandaşlarımızın hizmet alması son derece kolay olacak, her türlü ihtiyacın giderileceği altyapısıyla 5 yıldızlı otel konforu sunulacaktır" dedi.

Tapu Kadastro Bölge Müdürü Tamer Taşkıran, Çorum Tapu Sicil Müdürü Mehmet Oymak ve Tapu Kadastro Müdürü Tonguç Genç, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret ederek Çorum'a yapılması planlanan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binasının maketini sundu, proje hakkında bilgi verdiler.



Son Güncelleme: 18.02.2016 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.