Tarım Bakanı ile biraya geldi, gündem üreticiye destek

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, komisyon üyesi sıfatıyla bir araya geldiği Tarım ve Orman Bakanı'na üreticinin taleplerini aktardı.

10 Mart 2022 Perşembe 20:21
Tarım Bakanı ile biraya geldi, gündem üreticiye destek

AK Parti Çorum Milletvekili, MKYK Üyesi, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, tarımsal desteklemelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Ceylan, göreve yeni başlayan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyeleri ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Ceylan, kendilerine iletilen sorun ve çözüm önerilerini Bakan Kirişçi ile paylaştı.

Bakan Kirişçi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Ceylan, hep birlikte tarım ve hayvancılık alanında yaşanan sorunları çözmek, üretimde verimliliği, kaliteyi artırmak, sürdürülebilirliği sağlamak için çaba göstereceklerini vurguladı.

Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Ceylan, “Tarım ve orman sektörümüze değer katmak, her alanda üreticimizin, çiftçimizin ve vatandaşımızın yüzünü güldürmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Tarım desteklemeleri ile birlikte üreticiye, yetiştiriciye desteğimiz artarak devam edecektir.

Sayın Bakanımıza misafirperverliği için teşekkür eder; çalışmalarında üstün muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2022 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-03-11 09:49:54

Bol bol fotoğraf çektirin. Çorum'a hiç bir faydanız yok. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
lacinli 2022-03-12 23:34:09

a sami ceylan çoruma bi faydan yok partiye bi faydan yok ülkeye bi faydan yok ,boş adamsın boş

banner165