Tek yaptıkları uzaktan havlamak

30 Ekim 2023 Pazartesi 15:56
Tek yaptıkları uzaktan havlamak

Habercim19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, katil İsrail’in Filistin Gazze’de masum sivillere yönelik hunharca hava saldırıları devam ederken, kara birliklerinin korkak köpekler gibi uzaktan havlamaya devam ettiğini bildirdi.

25 GÜNDE ÖLDÜRDÜKLERİ ÇOCUK VE KADIN

75 yıldır katil olarak kayıtlara geçen İsrail’in sadece son 25 günde öldürdüklerinin dörtte üçünün bebek, çocuk, kadın olduğu düşünüldüğünde bir devletin, toplumun zalimliğinin nasıl bu kadar zalim, acımasız, ve insanlıktan nasipsiz olabileceğini anlamakta zorlanıldığının altını çizen Kılıç, tarihte bir tane bile kahramanlık hikayesi olmayan bu milletin korkaklığın, kaypaklığın, ihanetin ve düzenbazlığın temsilcisi olduğunu ifade etti.

RESMEN SOYKIRIM

Gazze’de yaşananların resmen soykırım olduğunu hatırlatan Kılıç, İnsan olarak kalabilmiş, Siyonist olmayan bir avuç Yahudi'nin ise İsrail yönetimi üzerinde bir etkisi olamadığını kaydetti.

ONLARA HAYVAN MUAMELESİ YAPAN BATI

Yahudilerin tarih boyunca Hayber dışında Müslüman’larla savaşmadığını, Müslüman’lardan  her zaman korunup kollanan muamele gördüklerini belirten Kılıç, oysa Yahudilere yüzyıllarca hayvan muamelesi yapan başta putperest Romalılar olmak üzere hep Hristiyan Avrupalılar olduğunu hatırlattı.

FİLİSTİN'İN CESUR ÇOCUKLARI

Kılıç, yazısının sonuç bölümünde, “Filistin’in cesur çocukları tarihte eşi görülmemiş bir direnişle sadece Gazze'yi savunmuyorlar, ölü toprağı serpilmiş müslümanların onurunu da kurtararak adeta dünyayı ayağa kaldırıyorlar. İslam ülkelerinin yöneticileri ise bütün bu olup biteni, üzerlerine inme inmiş gibi boş gözlerle izlemeye devam ederken, iktidarlarını sağlamlaştırmak için başlattıkları ve adına  “normalleşme” dedikleri ihanetleri de ayaklarına dolanacak inşallah.”ifadelerine yer verdi.

Ömer Kılıç’ın yazısının tamamı bu linkte: https://www.habercim19.com/bebek-katili-bu-kez-kaybedecek-makale,598.html

Son Güncelleme: 31.10.2023 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Filistin 2023-10-30 21:12:21

Sn hocam 2003 te ırak sonrasında Libya suriyeyi kana bulayan ABD askerleri için dua eden one munit geri alıp benim tepkim motorete vs sozlerini geveleyen peresi TBMM de konuşturan. İsrail bizim stratejik müttefikmiz diyen. Ve ortadogunun eş başkanı olduğunu türkiyenin bu bölgede önemli görevleri olduğunu hangi iktidar söyledi. Ever ortadoguyu kan gölüne dönmesine vesile olmuş bir iktidar var.

Avatar
Biletler ücretsiz 2023-10-30 22:33:22

Orta oyunu, meddah, piyes,film, tiyatro hepsi birarada.Her zamanki olan fakire oluyor.İşin garib tarafı,garibanda halay çekiyor, övünüyor.Şeytan baktı,bunlar benide geçti dedi, emekliliğini istedi.

Avatar
Corum 19 2023-10-31 08:31:22

Tamam sayin hocam verdiniz hamaseti koydunuz lafi bu oclar her pisligi yapiyor diyorsunuz ki yok havliyorlar peki hava bombardimaniyla katliamlarin daniskasini yapiyorlar etrafi cehenneme cevirfiler bir kara ordusunu sokamiyorlar diye basari mi kazandik once ozelestiri :calisma liyakat adalet durustluk esitlik modern dusunce boilim uretimi saygi sevgi vs nerede sadece propaganda sonra da bu durumlar edebiyat super ama birbirimize bos propaganda

Avatar
Kadir 2023-10-30 23:26:22

İsrail ile ilgili söyledikleriniz doğru bunları biliyoruz. Biz Ülke olarak ne yapmalıyız tek bir cümlen yok. Kınamak yeterli mi? Miting yapmak yeterli mi?

Avatar
Corum 19 2023-10-31 11:13:46

Sayin hocam birbirimize propaganda hamasete dair kisisel rating ve istikbale yarayan nutuklar gaz verme anlatamadik anlatamadik bu itlerle bas edebilmek icin onlardan kat be kat daha fazla calisma uretme ekonomi insan haklari fikir dusunce ozgurlugu adalet liyakat hukukun ustunlugu vs gerrkiyor yoksa yok milliyetci ummetci turk du muslumandi su mezhepten bu mezhepten yok osmanliciydik cumhuriyetciydik diye verilen gazlar bos isler ayni vatanin insanlarini bolup hamasetle birbirine dusman yapmaktan baska ortada ne var hali sahada mahalle macindan ileri giden kapikulenin otesine gecebilen birsey yok devam belirli yerlere mesajlara vay ne buyuk ustat olaylarina ortada birsey yok birsey

Avatar
Filistinli adlı Yorumcuya 2023-10-31 22:51:46

Filistin rumuzlu yorumcu hemşerim, o kadar saçmalıyorsunuz ki söylediklerinize kendiniz bile inanmıyorsunuz. Sadece muhalefet etmekten başka bir politikaniz yok. Eğer biraz daha zorlasan Gazze'yi iktidar bombalıyor diyeceksin. El insaf yahu. Gözünüz, gönlünüz, kalbiniz kararmış ta haberiniz yok. Dünyada sizin gibi düşünen kişi sayısı toplasan bir avuç aciz insandır. Niyetiniz belli. Sen ve senin gibiler Ömer Bey'in eline su bile dökemezsiniz.

Misafir Avatar
Aman 2023-11-01 07:36:04 @Filistinli adlı Yorumcuya

Aman Allah senin gibi ve yazar gibi yapmasın beni. Dün CB başkanı tepki göstermeseydi yazar bu yazıyı yazamazdı aynen sende bu yorumu yapamazdınız

Beğenmedim! (0)