Terminali belediye işletecek

Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçe terminalinin işletmesini belediye bünyesine aldı.

08 Ocak 2021 Cuma 21:40
Terminali belediye işletecek

Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçe terminalinin işletmesini belediye bünyesine aldı.

İskilip Birlik Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından işletilen terminalin sözleşmesi iptal edilirken, terminalin kendi öz kaynakları ile hizmet vereceği açıklandı.

MODERN HALE GETİRECEĞİZ

Terminal esnafıyla yaptığı toplantıya ilişkin açıklama yapan Başkan Ali Sülük; “Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Terminal esnafımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Esnafımızın talebiyle terminali özelleştirmeden çıkardık. Esnafa bir nebze olsun destek olabilmek için belediye imkânlarıyla işletmeye karar verdik. Terminalimizi ilçemize yakışır bir biçimde modern hale getirip, halkımızın kullanımına sunacağız. Var olsun milliyetçi Belediye, var olsun üretken belediye” dedi. 
Hatırlanacağı üzere İskilip Belediyesi bir süre önce  çöp ihalesini iptal ederek elde edilenskaynakla belediye araç filosunu güçlendirmişti.

Son Güncelleme: 09.01.2021 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.