TGK’dan kınama

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

18 Şubat 2016 Perşembe 12:34
TGK’dan kınama


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

28 kişinin katledildiği, yaklaşık 80 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısına tepki gösteren Nuri Kolaylı, sağduyu ve dayanışma vurgusu yaptı.


Yazılı bir açıklama yaparak kınama ve başsağlığı mesajı yayımlayan TGK Genel Başkanı Kolaylı, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekti.


Masum halka ve halkı korumakla görevli güvenlik güçlerine yönelik saldırıları kınadığını ifade eden Kolaylı, bombalı saldırıyı gerçekleştiren Suriye uyruklu teröristin arkasındaki karanlık güçlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.


Kolaylı, açıklamasında; “Acımız yine çok büyük. Kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri bir kez daha bütün çirkinliğiyle ortaya çıktı. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza olan inancımla saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.