Trafiğe 1 Mayıs tedbiri

Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs nedeniyle bazı güzargahları trafiğe kapatıyor.

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:26
Trafiğe 1 Mayıs tedbiri

Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs nedeniyle belirli güzergahlarda trafik tedbiri alınacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, 01 Mayıs 2018 günü yapılacak olan kutlamalarla ilgili olarak trafik tedbirleri kapsamında Çorum merkezinde bulunan araç sahibi-sürücüsü vatandaşlar trafik güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunarak mağduriyet yaşamamaları için aşağıda belirtildiği şekilde hareket etmeleri gerekiyor.

Bahabey Caddesi üzeri Migros Kavşağı ile Bahabey Kavşağı arasında kalan kısım ve  Gazi Caddesi üzeri Stat Kavşağı, Valilik  Kavşağı, Saat Kulesi’ne kadar olan bölüm Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan kısım ile İnönü Caddesi üzeri Anitta Kavşağı, Garanti Kavşağı, Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan yollar 01 Mayıs 2018 günü saat: 07.00’den itibaren her iki yönde taşıt trafiğine kapalı olacağından geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yolları kullanabilirler.

Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşların araçları çekici marifetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerine yardımcı olmaları rica edildi.

           

Son Güncelleme: 01.05.2018 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-04-30 17:06:05

Bu kadar çile olur mu . Birde ne zaman bitecek ucu zçık

Avatar
Vatandas 2018-05-01 00:41:36

Corum bu konuda cok geri kaldi kapatılan yollar şehrin ana yolları buraları kapatarak trafiği felç ediyorsunuz 4 5 sendika çıkıp goy goy yapsin diye buu halka bu eziyet niye biz gerçek işçiler yine işimizdeyim bayram yine memura