Tribün liderleri Başaranhıncal'ı ziyaret etti

Son haftalarda üst üste elde ettiği başarılarla Spor Toto 3. lig 3. Grubun en favori takımlarından bir tanesi olan Çorum Belediyespor’un tribün liderleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

18 Şubat 2016 Perşembe 15:54
Tribün liderleri Başaranhıncal'ı ziyaret etti

Son haftalarda üst üste elde ettiği başarılarla Spor Toto 3. lig 3. Grubun en favori takımlarından bir tanesi olan Çorum Belediyespor’un tribün liderleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, Ziyarette Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı Şevket Yumutkan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın; Çorum Belediyespor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, bütün maçlarına gelerek destek olmasından dolayı Çorum Belediyespor atkısı ve şapkası hediye etti. Tribün liderleri ayrıca, bundan sonraki maçlarda da desteğin devam etmesi temennisinde bulundular.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Belediyespor’a yalnızca maçlara gelerek değil, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram’ın Belediyespor yönetimine dahil edilerek, kulübün bilfiil içerisinde yer aldıklarını söyledi. Aynı şekilde TSO Meclis Üyeleri Fahri Yandık ve Necati Ceyhan’ın da Belediyespor yönetiminde görev aldığını ifade eden Başaranhıncal, “Bu arkadaşlarımız, Odamız adına Belediyespor için mesai harcıyorlar. Belediyespor’u önemsiyoruz çünkü; Çorum’da etnik köken, siyasi görüş farklılığı ya da buna benzer ayrıştırıcı öğelerin önemsenmediği tek platform, Çorum Belediyespor. Dolayısıyla bu birleştirici unsuru en iyi şekilde değerlendirmeli ve desteklemeliyiz” dedi.

Çorum Belediyespor’un bu yıl iyi bir performans sergilemekte olduğunu, tribünde de ateşli bir atmosfer oluştuğunu ifade eden Başaranhıncal, “Hem kulüpte, hem tribünde keyifler yerinde gibi görünüyor. Tabii az evvel belirttiğim nedenlerden dolayı yalnızca takımın başarılı olduğu dönemlerde değil, her zaman destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Öte yandan takım desteğe en çok kötü zamanlarda ihtiyaç duyuyor. İnşallah bu sene bütün Çorum halkının da desteğiyle Belediyespor, hedefe ulaşacaktır” dedi.

Başaranhıncal ayrıca, tribünde kötü tezahürat ve olumsuz davranışların da önüne geçilmesinin, kulübün idari ceza işlemleriyle karşı karşıya kalması ve daha önemlisi, ilin prestiji açısından önem taşıdığını sözlerine ekledi.  

Son Güncelleme: 18.02.2016 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165