TÜGVA gençlerinden şehitlere dua

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği 18 Mart Şehitlerini Anma günü etkinlikleri kapsamında Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

20 Mart 2021 Cumartesi 19:55
TÜGVA gençlerinden şehitlere dua

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği 18 Mart Şehitlerini Anma günü etkinlikleri kapsamında Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ve vakıf üyesi gençlerin katıldığı ziyaret kapsamında aziz şehitlerimiz için Kur’an’ı Kerim ve dualar okundu.

TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, burada yaptığı konuşmada,“Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ettiklerini, Çanakkale Zaferi’nin Anadolu’da Türk varlığına ve mukaddes değerlerimize hasım olanlara karşı kahraman ecdadımızın yazdığı şanlı bir destan olduğunu söyledi..

Kayabaşı, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen her türlü oyuna karşı TÜGVA’lı gençler olarak her an dik duruş sergilemeye hazır olduklarını belirterek, “Vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımız ve kutsallarımız için gerektiğinde seve seve can veririz, lakin bir karış toprak vermeyiz. Bu vatanın selameti için müdafaa söz konusu olduğunda her noktada bugüne kadar canını ortaya koyarak adını tarihe altın harflerle yazdıran bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-03-20 22:10:38

Savaşı Yunan kazansaydı dileklerinde bulunan Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını dağıtan, programlara davet eden vakfın gençlerinden şehitlerimize vefa. Epey garip...

Misafir Avatar
Türkoğlu 2021-03-21 00:17:20 @Ahmet

Güzel kardeşim Türkiye'de Yunan mezalimine dair ilk kitabı yazan Kadir Mısıroğludur. Adam zamanında yunanların Türklere yaptığı zulümleri yazıya dökmüş. Sen Rahmetlinin kitaplarını nerenle okudun veya videolarını nerenle izledin acaba?

Beğenmedim! (2)
Avatar
Müslüm 2021-03-21 00:08:12

Allah sizi affetsin bu nasıl bir bakış açısı Ahmet bey

Avatar
Tolunay 2021-03-21 04:01:57

MaşAllah Tügvalı genclere helal olsun.Tebrık edıyorum Aslanlar.

Avatar
Çorumlu 2021-03-21 09:42:20

Vergilerimizin aktığı bşr başka vakıf. Bu millet vakıfla cemaatle tarikatla sömürülüyor. Kadir mısıroğluna gelınce ruslar kumlara ayetül kürsü okuyup almanların üzerine atarak savaş kazandı diyen bir adamdı:)

Avatar
Ülkü 2021-03-21 16:34:30

Tügvalı gençleri bu hassas ziyaretleri için kutlıyorum.Allah sızfrn razı olsun.Var olsunlarZ