Tunceli İl AFAD Müdürü oldu

Çorum AFAD Müdürlüğü’nde Mühendis olarak görev yapan Ali Uslu, Tunceli İl AFAD Müdürü oldu.

01 Şubat 2024 Perşembe 17:59
Tunceli İl AFAD Müdürü oldu

Türkiye genelinde 31 ilin AFAD Müdürü yer değiştirirken, Çorum İl AFAD Şube Müdürü Mühendis Ali Uslu, Tunceli İl AFAD Müdürü oldu.

Uzun yıllardır Çorum AFAD Müdürlüğü’nde görev yapan Ali Uslu, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile Tunceli'ye atandı.

Bilindiği üzere Çorum İl AFAD Müdürü Elvan Kaya Edirne'ye, Trabzon İl AFAD Müdürü Ömer Kirtil Çorum'a atanmıştı.

Son Güncelleme: 03.02.2024 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol 2024-02-02 10:03:53

EROL KAYA DEĞİL ELVAN KAYA

Avatar
ZAAARRT! 2024-02-03 16:33:48

Sayın demirer emeklisiniz zaten muhtemelen. Artık bu siteyi ya satın ya kapatın. daha adamın adını soyadını yazamıyorsunuz. Yuh be arkadaş. Sizler BESİN mensubusunuz işte BASIN değil :) yiyici basın pardon besin :)))))

Avatar
Zaaaart zorbasına cevap 2024-02-07 23:10:30

Senin gibi muhakeme, yorumlama, anlama analiz yeteneği olmayan boş laf ebesi yapan kişilere pek cevap verilmez ama öyle ortalığa pisleyip gitmenize de ses çıkarmayacak değiliz. Sen ardından gittiğin pisliklerle karıştırdın galiba herkesi. Bi insan yanlışlıkla bi ismi yanlış yazdı diye aptalca düşünmeden yorum yapacak kadar ahmaksınız. Eğer sen besici arıyorsan kendin gibi öküzleri besleyenlere bakabilirsin. Uzun yıllardır Mustafa beyi takip ediyorum, Eğer istersen de açık kimliğimi verebilirim. Başka yere pisleyebilirsin ama burada pislersen sana cevabını veririm. Şimdi git çöplüğüne oyalan kendi kümesinde……