Ülkü ocakları'nda görev değişikliği

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı Mütevelli Heyet Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

26 Ocak 2016 Salı 09:37
Ülkü ocakları'nda görev değişikliği

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı Mütevelli Heyet Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Mütevelli Heyet Başkanlığını yürüten Bekir Özsaçmacı siyasi adaylıkları söz konusu olunca bu görevi bırakarak, heyet üyeliğine devam etmişti.

Ocak Başkanı İmal, yönetimi ile yaptığı istişareler sonucu , heyet kurulduğu ilk günden bu yana il koordinatörlüğü görevini yürüten Agah Karapıçak’ı mütevelli heyet Başkanlığı görevine getirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Hattab İmal; "Heyetimiz kurulduğu ilk günden bu yana her biri bir birinden değerli isimlerden oluşmaktadır . Destekleri ile birlikte çok büyük işler başardık . Heyetimiz bütünlüğünü koruyarak varlığını devam ettirmektedir . İlk günden buyana her heyet üyemiz gibi can ile baş ile mücadele eden , maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan Agah Karabıçak bugün yönetimim ve heyet üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda heyet başkanlığında tarafımca görev verilmiştir. Bugüne kadar çok büyük işlere imza atan heyetimiz bundan sonra daha büyük işler yapacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın Ülkücü harekete hatırlar getirsin" şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 26.01.2016 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.