Üniversitede boykot!

Katil İsrail’in Filistin’de kayıtlara geçen katliam ve soykırımına karşı bir tepki de Hitit Üniversitesi’nden geldi.

06 Kasım 2023 Pazartesi 01:14
Üniversitede boykot!

Katil İsrail hükümetinin Filistin’de kayıtlara geçen katliam ve soykırımına karşı bir tepki de Hitit Üniversitesi’nden geldi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, üniversiteye bağlı tüm kantinlerde Filistin’de yaşanan zulme destek veren markalara ait ürünlerin satılmaması kararı aldı.

Yapılan açıklamada, “Üniversite kantinlerinde Filistin’de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek veren markalara ait ürünlerin satışının yapılmamasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 06.11.2023 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bos boykot 2023-11-06 11:41:29

Israil mali dediginiz urunlerde %10 indirim yapilsa hepiniz ilk siraya girersiniz almak icin. Birakin bu bos basit boykot ayaklarini. Gucunuz yetiyorsa ulkeye sokmayin, fabrikalarini kapatin, toplayin marketlerden.. Ama nerde , laf , bos soz olunca ondesiniz.

Avatar
Mert 2023-11-06 16:25:30

İsrail 75 yıldır aynı İsrail bu zamana kadar neden satıyordunuz, utanmadan reklam yapmışsınız birde

Avatar
Corum 19 2023-11-07 10:06:45

Zor olan boykot degil onlarin mqrkalarindan dah unlu kaliteli kabul gormus markalar yaratmaktir cay liptona findik nutellaya turk tutunu philip morrise bunlar hic bir kalici etkisi olan hareketler degil sovdan ileri gidemez