Vali bizzat bilgi aldı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Valiliği koordinesinde oluşturulan Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 15:47
Vali bizzat bilgi aldı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Valiliği koordinesinde il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde oluşturulan Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezini (AADYM) ziyaret etti.

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek durumlara karşı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde Belediye, Jandarma, Emniyet, AFAD İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Karayolları, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kızılay, YEDAŞ, Telekom dan oluşan kurum ve kuruluşların çalışmaları hakkında bilgiler alan Çiftçi, ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen paletli ambulansı inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kış Kıyamette 2022-01-25 11:01:49

Hamile ve engellileri bu kışta kıyamette işe getirtti. Yazıklar olsun.

Avatar
Çorum'lu 2022-01-25 15:29:59

ÇORUM'U ve ÇORUM 'lulara uyuttuklarının en büyük örneği ÇORUM'a gelen VALİ' lerdir. ÇORUM HER ZAMAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR. RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYEM'DE ÇORUM'a ceza vermektedir. ÇORUM çok fazla bir şey beklememelidir. Nasıl olsa her seçim ÇORUM ÇANTADA KEKLİK. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....