Vali de, Çorumlu da sonuçlardan memnun

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, son iki aylık süreçte kentin asayişine yönelik uygulamalardan güzel sonuçlar elde edildiğini açıkladı.

17 Ekim 2023 Salı 14:48
Vali de, Çorumlu da sonuçlardan memnun

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, göreve başladığı 17 Ağustos’tan bugüne kadar geçen iki aylık süreçte kentin asayiş, güven ve huzuruna yönelik çalışmalarını özetledi. Valilik Makamı'nda düzenlenen basın açıklamasında Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve İl Jandarma Komutanı Jan. Kıd. Alb. Naim Çetinkaya hazır bulundu.

'GÜZEL SONUÇLAR ELDE ETTİK'

Çorum’da göreve başladıkların günden itibaren asayiş üzerine yoğunlaştıklarını vurgulayan Vali Dağlı, emniyetin şehir merkezi ve jandarmanın kırsalda yaptığı gayretler sonucu asayiş konusunda güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.

Vali Dağlı, makamında yaptığı açıklamada, “17 Ağustos 2023’te Çorum Valisi olarak göreve başladığımızda, Çorum’da önceliğimizin emniyet ve asayişi sağlamak, huzur ve sükunu temin etmek olduğunu, bunun için de İl Emniyet Müdürlüğümüzün ve İl Jandarma Komutanlığımızın tüm birimleri ile birlikte bu konunun üzerine yoğunlaşarak çalışmalar yürüteceğimizi belirtmiştim.

EMNİYET VE JANDARMA’NIN ÇABA VE GAYRETİ

Bugün itibariyle Çorum’daki görevimizde 2 ayı tamamlamış bulunmaktayız. Bu 2 aylık süre zarfında Emniyetimizin şehir merkezinde, Jandarmamızın ise kırsalda yoğun çaba ve gayretleri sonucu Emniyet ve Asayiş konusunda güzel sonuçlar elde edilmiştir.”dedi.

'HUZURU KAÇIRANLARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ'

17 Ağustos-16 Ekim 2023 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk alanları olan şehir ve ilçe merkezlerinde  asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, yürütülen görevler ve yapılan operasyonları sayısal verilerle aktaran Vali Dağlı, “Bu 2 aylık süre zarfında olduğu gibi bundan sonra da hem şehir merkezinde, hem de kırsalda olmak üzere tüm Çorum genelinde emniyet ve jandarma birimlerimizle suç ve suçluların üzerine kesin ve kararlı bir şekilde gidecek, halkımızın can ve mal güvenliğini bozanlara, huzur ve sükûnunu kaçıranlara göz açtırmayacağız. Çorum’u ülkemizin en huzurlu şehirlerinden biri yapma hedefiyle, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, Cumhuriyet Başsavcılığımız, Adli Kurumlarımız, Belediyeler, Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, STK’lar, köy ve mahalle muhtarlarımız ve halkımızla işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Bu arada Çorum'da asayiş ve huzurun tesis edilmesi için son aylarda yapılan çalışmalardan Çorumlu'nun da memnun olduğu biliniyor.

Son Güncelleme: 17.10.2023 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2023-10-17 21:27:41

En azından oturup seyretmiyor suç sıralamasında 3.siraya gelen memleketi temizlemeye çalışıyor.

Avatar
Esen 2023-10-17 21:20:09

Sonuçlar ortada Çorum’a huzur geldi hala bunu kabullenemeyen troller var Valimizin ve Emniyetimizin yanındayız

Avatar
Serdengeçti 2023-10-17 21:34:06

Emniyet güçleri gece gündüz demeden amirleri ve müdürüyle Çorumun huzuru için emek veriyor emeklerine sağlik Allah cümlesini kazadan beladan korusun

Avatar
Kürşat 2023-10-17 21:44:29

Beklediğimiz huzur güven geldi Allah razı olsun sizlerden

Avatar
Yasar 2023-10-17 23:55:35

Neymiş demekki oluyormuş memleket huzura erdi Allah razı olsun teskilattan.

Avatar
Serdengeçti 2023-10-17 21:42:24

Başta Vali ve emniyet müdürü olmak üzere Çorumın huzurı için emek sarfeden emniyet güçlerini kutlarım

Avatar
Buse 2023-10-17 21:40:37

Allah emniyetimize jandarmamıza güç kuvvet versin hepsi çok güzel iş yapıyorlar

Avatar
Vatan Bayrak Sevdalısı 2023-10-17 21:46:06

Tüm polislerimiz çorum sokaklarının huzuru için gece gündüz demeden mücadele ediyorlar iyiki varlar hepsinden Allah razı olsun Allah hepsine güç kuvvet versin