Vali’den ilk mesaj

Sel felaketi yaşayan Sinop’ta koordinasyonu sağlamakla görevlendirilen Vali Mustafa Çiftçi, bölgeden ilk mesajını verdi.

15 Ağustos 2021 Pazar 22:58
Vali’den ilk mesaj

İçişleri Bakanlığı’nca sel felaketinin yaşandığı Sinop’un Türkeli ilçesinde koordinasyonu sağlamakla görevlendirilen Vali Mustafa Çiftçi, yapılan çalışmalarla ilgili ilk mesajını verdi.

Vali Çiftçi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte bölgede gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Vali Çiftçi açıklamasında şöyle dedi: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu (dün) Çanakkale’den gelen arabalı vapurla Türkeli-İnegöl seferlerini başlattı. Bugün de devam edecek seferlerle önemli bir sorun böylece çözüme kavuşmuş oldu.

Ayrıca sel felaketi nedeniyle Sinop ve Kastamonu bağlantısı kesilen Türkeli İlçemizin bugün Ayancık-Sinop bağlantısı da, karayolları ekiplerimizin ve Y&Y firmasının gayretli çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı.

Sayın Bakanımıza minnettarız. Allah devletimize/milletimize zeval vermesin. İki noktada çöken, beş noktada yola yığılan rüsubatın veya tepeciğin bu kadar kısa sürede ortadan kaldırılması ve onarılması ancak devlet gücüyle mümkün olabilirdi."

Son Güncelleme: 16.08.2021 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-08-17 09:59:26

Ağlanacak halimize gülüyoruz. Fotoğraf çektirmeseniz ne olurdu. Türkiyemin içinde bulunduğu durumu özetleyen fotoğraf, Vali denilince aklıma RECEP YAZICIOĞLU geliyor.

Avatar
Zekeriya 2021-08-16 11:15:14

Allah yar ve yardımcınız olsun. Keşke gülerek foto çekinmeseydiniz...