'Vatanımız bir bütündür'

AK Parti İl Gençlik Kollarını Başkanı Ünal Yıldırım, terör saldırıları hakkında basın açıklamasında bulundu.

19 Şubat 2016 Cuma 10:18
'Vatanımız bir bütündür'

AK Parti İl Gençlik Kollarını Başkanı Ünal Yıldırım, terör saldırıları hakkında basın açıklamasında bulundu.

Ankara’da 28 vatandaşımızı, kaybettiğimiz hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimizi ve milletimizin bütünlüğünü bozmaya çalışan şer odaklarının yapmış olduğu bir saldırı olduğunu ifade eden Ünal Yıldırım.

“Bu hain terör saldırısını gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütü PKK’nın bir parçası ve uzantısıdır. Bu hain terör örgütünü destekleyenler unutmasınlar ki bizim için PKK, YPG, PYD vb. örgütlere ve tasmalarını tutanlara devletimiz ve milletimiz gereken cevabı verecektir. Bu hain saldırıdan sadece 1 gün sonra Diyarbakır’da yeni bir saldırı gerçekleştirilmiş ve aynı hainliğine bu örgüt devam etmiştir.” dedi.


Yıldırım, açıklamasının devamında şunları ifade etti; “Vatanımız bir bütündür. Vatan topraklarında yaşayan 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce ve kudrete sahiptir. Biz her daim burada bu topraklardayız ve ebediyen burada kalmaya devam edeceğiz. Bu saldırıyı gerçekleştiren hainlerin vatanımız içindeki bölücü terör örgütü mensupları ve Suriye'den sızan YPG mensubu şahıs olduğu ortaya çıkmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.


Türkiye Cumhuriyeti, kendi hukukunu çiğnetmeyecek ve kimden gelirse gelsin teröre karşı yürütmüş olduğu mücadelesinden vazgeçmeyecektir. Vatanımızı ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler, azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Devletimiz terör örgütlerine karşı verdiği haklı mücadelesinde asla geri adım atmayacak ve bu menfur saldırıyı istismar ederek provokasyona yeltenecek şer odaklarına karşı durmaya devam edecektir. Uzunca bir süredir, terörün hedefi olan ve çok sayıda badireyi daha fazla kenetlenerek aşan milletimiz, bu saldırılar karşısında da dayanışma içerisinde bu zor koşulların üstesinden gelecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti hukuk ve adalet çizgisinden sapmadan, terör ve şiddete prim vermeden öncelikle kendi ulusal güvenliğini koruyacak insani değerleri herkes adına savunmaya devam edecektir. Teröre karşı mücadelemizde silahlı kuvvetlerimize ve aziz milletimize güç, kuvvet ve sabır diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165