Yargı’da bir atama bir seçim

Çorum İdare Mahkemesi Başkanı Kemaleddin Özdemir Samsun'a atanırken, Yargıtay 14. Ceza Dairesi Başkanlığına Çorumlu Bekir Şahin seçildi.

01 Haziran 2019 Cumartesi 18:41
Yargı’da bir atama bir seçim

Çorum idare Mahkemesi Başkanı Kemaleddin Özdemir, Samsun İdare Mahkemesi Başkanlığına atanırken, boş bulunan Yargıtay 14. Ceza Dairesi Başkanlığına Çorumlu Bekir Şahin seçildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin Adli ve İdari Yargı 2019 yılı Ana Kararnamesi ile 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti. Kararnameye göre, Çorum İdare Mahkemesi Başkanı Kemaleddin Özdemir, Samsun İdare Mahkemesi Başkanlığı görevine atandı.

Öte yandan Yargıtay’da boş bulunan 14. Ceza Dairesi Başkanlığı için seçim yapıldı. Yargıtay 14. Ceza Dairesi Başkanlığına aynı daire üyesi Çorumlu Bekir Şahin seçildi.

Son Güncelleme: 03.06.2019 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.