Yatırımlar Dere’nin takibinde

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, temeli atılan fabrikaları inceledi.

23 Ekim 2022 Pazar 22:06
Yatırımlar Dere’nin takibinde

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, çeşitli incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sungurlu'ya geldi..

Organize Sanayi Bölgesine giderek, temeli atılan fabrikalarda incelemelerde bulunan Dere, ziyaret sırasında firma ve inşaat yetkililerinden bilgi alarak, bazı talimatlar verdi, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Bakan Yardımcısı Dere'ye ziyareti sırasında; Kaymakam Fatih Görmüş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş ve Yönetim Kurlu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, İl Genel Meclisi Üyeleri Alaettin Tosundereoğlu, Mehmet Kaplan ile diğer yetkililer eşlik etti.

DERE’YE KILIÇ HEDİYE ETTİ

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’ye kılıç hediye etti.

Akkaş, Çorum’a sağladığı katkılardan dolayı Dere için özel olarak hazırlattığı kılıcı takdim etti. Dere, anlamlı hediye için TSO Başkanı Behiç Akkaş ve yönetimine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.10.2022 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-10-24 22:39:12

Ne güzel memleketine unutulmayacak yatırımların başında takipçisi her memlekete böyle insanlar gerek. MaaşAllah.
İskilipde bir okulu açamadık. keder mi kader mi bilemedik.

banner165