Yatırımları tek tek saydı, Sungurlu'ya bir müjde daha verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan,Sungurlu'yayapılacak spor tesislerini tek tek saydı, ardından Diğ Barajı’nın inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 14:50
Yatırımları tek tek saydı,  Sungurlu'ya bir müjde daha verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımına başlanan güreş eğitim merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu ve Sungurlu Barajı projelerinin ardından Diğ Barajı’nın inşaatına Kurban Bayramı’ndan sonra başlanacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Ceylan, ilçe merkezinde taşkın, sulama ve içme suyu sağlayacak olan Diğ Barajı’nın ihalesinin tamamlanarak yüklenici firmanın Kurban Bayramı sonrası inşaata başlayacağını açıkladı.
42,2 milyon liraya ihale edilen barajın ilçe merkezinde taşkın koruma sağlayacağını anlatan Ceylan, barajın tamamlanmasıyla 1.450 dönüm tarım arazisinin sulanacağını ve ilçe merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılayacağını vurguladı.

493 metre gövde uzunluğu ve 43 metre yüksekliği ile 1 yılda tamamlanması planlanan barajın ilçenin çehresini değiştireceğinin altını çizen Ceylan, taşkın, sulama ve içme suyunun yanı sıra baraj sayesinde ilçeye önemli bir mesire alanı da kazandırılmış olacağını kaydetti.

Diğ Barajı’nın yapılmasıyla ilçe merkezinden geçen derelerin ıslahı projesinin ilk ayağının tamamlanacağını ifade eden Ceylan, barajın tamamlanmasının ardından derelerin ıslahına geçileceğini bildirdi.
Ceylan, inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak Diğ Barajı’nın Sungurlu ve Çorum’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müjde 2021-07-14 15:35:14

Müjde müjde olalı böyle zulüm görmedi. Müjde kavramının içi bu kadar boşaltılmamıştı. A haber takvim, milliyet, hürriyet Allah ın her günü işçiye memura ve emekliye müjde veriyor. Bazen hızını alamıyorlar memura ve emekliye çifte müjde diyorlar. Çoğu zamanda bu müjdeler içerinde Cumhurbaşkanından müjde diyorlar. Bu düpedüz insan aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değildir. Burada Ak partiye zarar veriliyor. Bence reis bu ile el atmalı Bu adamlar artık kontrolden çıktı.

Avatar
çekemeyenler 2021-07-14 15:09:00

2. Ahmet vekil olmuş derseniz Çorumlular durumun ne kadar kötü olduğunu anlar...