YEDAŞ’ın zamanlamasına itiraz var

YEDAŞ’ın 9 Ekim Cuma günü Çorum’da yapacağı planlı elektrik kesintisinin zamanlamasına itiraz geldi.

06 Ekim 2020 Salı 12:47
YEDAŞ’ın zamanlamasına itiraz var

YEDAŞ’ın 9 Ekim Cuma günü Çorum’da yapacağı planlı elektrik kesintisinin zamanlamasına itiraz geldi.

Kurum abonelerine gönderdiği mesajda, 9 Ekim’de 09:00-15:00 saatleri arasında merkezde bazı mahalleleri etkileyecek planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

YEDAŞ’ın enerji kesintisinin zamanlamasını hatalı bulan bazı okurlar, 9 Ekim’de 09:00-15:00 saatleri arasında öğrencilerin EBA’dan ders yaptıklarını belirterek, söz konusu kesintinin hafta sonu tatiline alınması gerektiğini ifade ettiler.

Çorum YEDAŞ’a öneri ve eleştirilerini de ileten aboneler, acil olmayan, anlık arızadan kaynaklanmayan planlı bir enerji kesintisinin hafta içinde çocukların uzaktan eğitim aldıkları saatlere denk gelmesinin yanlışlığına dikkat çektiler.

Son Güncelleme: 06.10.2020 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski Yıllar 2020-10-06 14:56:51

Çocukların Hayali gerçekleşti
Öğretmenim Elektrikler Kesildi Çalışamadım

Avatar
Mertçe 2020-10-06 15:20:34

Bu YEDAŞ mıdır nedir bir ara altyapı yapıyı yeniliyoruz dediler mahallelerin içini kaza kaza delik deşik edip kamyonlara bir çadır çekmeden döke döke toprakları taşları taşıdılar memlekette tek yetkili bunlar ne yapıyor demedi. Yine kimse bir şey demez. Helal etmiyorum verdiğim fatura ücretlerini.