Yeni başkan Emir Dağaşan

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Büro-Sen Çorum Şubesi’nde başkanlık görevine Emir Dağaşan getirildi.

25 Mart 2022 Cuma 10:40
Yeni başkan Emir Dağaşan

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Büro-Sen Çorum Şubesi’nde başkanlık görevine Emir Dağaşan getirildi.

Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanlığı görevini 11 yıldır başarı ile yürüten, bir dönem MHP’den Çorum Milletvekili adayı olan Sami Çam’ın geçtiğimiz haftalarda Ankara’da düzenlenen Türk Büro-Sen Genel Merkez 7. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden sonra boşalan Şube Başkanlığı görevine Emir Dağaşan getirildi.
Türk Büro-Sen Çorum Şubesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam bayrağı Emir Dağaşan’a devretti.

Kendisini bu göreve layık gören Genel Merkez yöneticileri başta olmak üzere tam sendikacı arkadaşlarına teşekkür eden Emir Dağaşan ise Sami Çam’dan devraldıkları emanete sahip çıkarak, bayrağı düşürmeden, kirletmeden, lekelemeden onurlu mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

Türk Büro Sen Çorum Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “Ahmet Boyraz, Gizem Yıldızhan, Nihat Ölmez, Emre Başoğlu, Burcu Öksüz, Erol Arıcı”

Son Güncelleme: 25.03.2022 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.