Yeni vali yardımcısı göreve başladı

Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz göreve başladı.

10 Eylül 2022 Cumartesi 13:06
Yeni vali yardımcısı göreve başladı

Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz göreve başladı.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kütahya/Tavşanlı Kaymakamı iken Çorum’a atanan Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz,  geçtiğimiz hafta görevine başladı.

ERDOĞAN KANYILMAZ

Burdur’un Gölhisar ilçesinde 1970 yılında doğan Kanyılmaz, ilk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak İli Karadeniz Ereğli'de tamamladı. 1993 yılında Selçuk Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Kanyılmaz, 1996 - 2000 yılları arasında Kilis Valiliği'nde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev yaparken, 2000 yılında Mülki İdare Amirliği görevine başlamış olup, sırasıyla; Yozgat/Çandır, Tunceli/Pülümür, Yozgat/Şefaatli, Şanlıurfa/Viranşehir, Kahramanmaraş/Pazarcık ilçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu. Şanlıurfa Vali Yardımcısı, Saruhanlı Kaymakamı, Şebinkarahisar Kaymakamı ve son olarak Kütahya/Tavşanlı Kaymakamı olarak da görev yapan Erdoğan Kanyılmaz, evli ve 2 çocuk babası.

Son Güncelleme: 11.09.2022 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-09-10 15:53:27

Allah'ım hayırlı etsin. Allahım utandırmasın.
İskilip Meslek Yüksek Okulu bekliyor İskilip Çorum yolu yarı yapıldı yarısı bekliyor. duble değil heleki Tosya İskilip yolu ki oda yıllardır bitmedi BEKLİYOR velhasıl sorunlar var oda çözmek için İnşAllah döneminizde çözüme ulaşmasına vesile olunur.