Yer gök ay yıldız

Çorum Belediyesi Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla şehrin önemli noktalarını ay yıldızla bayraklarla donattı.

10 Ekim 2019 Perşembe 16:19
Yer gök ay yıldız

Çorum Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla şehrin önemli noktalarına Türk Bayrağı astı.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak için operasyonlara başlarken, Mehmetçiğe destek mesajları da sürüyor. Çorum Belediyesi de askerlere destek vermek amacıyla Saat Kulesi, Taş Bina ve şehrin önemli noktalarına Türk Bayrakları astı.

Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat  konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda katılan Mehmetçiğe destek olmak için Türk Bayrakları astıklarını belirterek, Mehmetçiğe dua ettiklerini ve kalplerinin onlarla beraber olduğunu söyledi. Çöplü “Biz her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dualarımız onlarla. Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bir nebze olsun gösterebilmek için Belediye binalarımıza Türk Bayrakları astık. Hazreti İbrahim'i ateşe attıklarında karıncalar su taşıyordu. Karıncalara dediler ki 'sen oraya varamazsın.' Onlar da 'varamazsak da safımızı belli ederiz' dedi. Biz de Mehmetçiğimizin operasyonlarında yanlarında olamasak bile dualarımızla onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Allah’ım Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Sefer bizim Zafer Allah'ındır”

Son Güncelleme: 10.10.2019 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165