'Yılın Bürokratı' seçilmişti, hemşehrimiz ödülünü aldı

Ankara Sivil Toplum Platformu tarafından organize edilen 'Yılın En Başarılı Sivil Toplum Ödülleri törenle sahiplerine verildi.

06 Aralık 2022 Salı 18:47
'Yılın Bürokratı' seçilmişti, hemşehrimiz ödülünü aldı

Ankara Sivil Toplum Platformu tarafından organize edilen 'Yılın En Başarılı Sivil Toplum Ödülleri törenle sahiplerine verildi.

Maltepe ilçesinde Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde erçekleştirilen Yılın En Başarılı' Sivil Toplum Ödülleri’ ödül törenine sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli isimler ödül almak üzere katıldı.

Bürokrasi alanında Yılın En Başarılı Bürokratı ödülüne, ülke ve memleketi için yapmış olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı hemşehrilerinin neredeyse tamamının oyu ile Çalışma Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin Karaman layık görüldü.

Karaman ödülünü, Ankara Sivil Toplum Platformu Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Darıcıoğlu’nun elinden aldı.

Metin Karaman yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Beni bu ödüle layık gören tüm STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyelerine teşekkür ediyorum, bu ödül aynı zamanda benim daha çok mücadele etmem için bir başlangıca vesile oldu, Uzun yıllardan bu yana Devletin farklı kademelerinde hizmet ettim, etmeyede devam edeceğim çok yakın bir tarihte de yeni bir oluşuma giderek Türkiye genelinde faaliyet gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk.

Bu derneğimiz ile birlikte  hemşehrilerimiz için daha güzel çalışmalara imza atacağımızı da buradan sizlerle paylaşmak istiyorum, Bizim mottomuz ‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ en iyisi için, daha iyisi için mücadeleye devam.

Gecede ayrıca Mehmetçik Vakfı Başkanı  Engin Durak, Lösev Başkanı Dr. Üstün Ezer ve  Ankara Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı da ödüle layık görüldü.

Son Güncelleme: 07.12.2022 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oguzlar 2022-12-06 22:44:28

Sayın buroklartlar. Eyt ile bir öneriniz varmı acaba habercim editörü sizde bir haber yapsanız. Sayın vekillere bir sorsaniz

banner165