Yılın siyasetçisi ödülü

Buhara Medya Yayın Grubu her yıl düzenlemiş olduğu “Buhara Medya Ödül” töreni Ankara’da yapıldı.

26 Şubat 2016 Cuma 18:00
Yılın siyasetçisi ödülü

Buhara Medya Yayın Grubu her yıl düzenlemiş olduğu “Buhara Medya Ödül” töreni Ankara’da yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Bu yıl 6. si düzenlenen Buhara Medya Ödül töreni siyasi, sanat ve iş dünyasından birçok saygın ismi bir araya getirdi. Vatan Şaşmaz ve Elif Güvendik’in sunumuyla gerçekleştirilen gece Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk ‘un konuşmasıyla başladı.

Gecede; Yılın En İyi Bakanı dalında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Yılın Siyaset Onur Ödülü Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Yılın En İyi Milletvekili dalında; İzmir Milletvekili Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Çanakkale Milletvekili Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ankara Milletvekili Ertan Aydın, En İyi Kadın Milletvekili dalında Aksaray Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Yılın Valisi Dalında Çorum Valisi Ahmet Kara, Yılın en iyi Radyo Programcısı dalında THM Sanatçısı Canan Başkaya ödüllerini aldılar.

Yılın Siyaset Onur Ödülünü AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk’ten aldı.

Teröründe lanetlendiği Ödül töreninde bir konuşma yapan Uslu, “ Ödüller yaptığımız ve yapacağım çalışmalara istikamet veriyor sorumluluklarımızı da artırıyor ama bu ödüllerin bir anlamı daha var. Amerika’da İkiz Kulelerin vurulmasından sonra New York Belediye Başkanı bir konuşma yaparak “Biz İkiz Kulelerin daha iyisini, yenisini ve irisini yaparız. Devletinize güvenin teröristleri de bulup en ağır şekilde de cezalandırırız ama gündelik alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz terör asıl amacına o zaman ulaşmış olur.” demişti. Terörü asıl amacına ulaştırmamak adına, teröre inat  bu ödül törenini gelenekselleştiren Burçin Havva Öztürk kardeşimize ve çalışma arkadaşlarına, emek verenlere teşekkür ediyor, ödül alanları kutluyorum ” dedi.

Uslu gecede; Yılın Gündüz Kuşağı Ödülünü Beyaz Tv “Hayatta Her Şey Var” programı ile Nur Viral’e, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülünü Bursa Belediye Başkanı adına Başkanvekili Abdülkadir Karlık'a, Yılın Kadın Sanatçısı Ödülünü Safiye Soyman'a, Yılın Fantazi Erkek Sanatçı Ödülü'nü Alişan'a ödüllerini vererek kendilerini kutladı.

Son Güncelleme: 26.02.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.