Yol-İş’te seçim var

Türkiye Yol-İş Sendikası Çorum İl Özel İdaresi Personel A.Ş. İşçi Temsilciliğine aday delegeleri istişarelere başladı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:28
Yol-İş’te seçim var

Türkiye Yol-İş Sendikası Çorum İl Özel İdaresi Personel A.Ş. İşçi Temsilciliğine aday delegeler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Türkel ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş’ı ziyaret ettiler.

İşçi temsilciliğine adaylıklarını açıklayan Kemal Bilgener, Abdullah Battal,  Ekrem Songüt, Mesut Turan ve Selami Öncül, seçim öncesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Türkel ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş’ı ziyaret et ederek istişarede bulundular.

Seçimin, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde, ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı değil de, birleştirici bir şekilde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten adaylar, kim seçilirse seçilsin, işçilerin sorunlarını idare ile kurulacak iyi ilişkilerle çözüme kavuşturacaklarını vadettiler.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Türkel ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, seçimin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi için her türlü tedbirin alınacağını belirterek, adaylara başarı dileklerinde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hehe 2022-02-17 23:45:19

????

banner165