Yüreğimiz yandı

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu.

23 Aralık 2023 Cumartesi 08:42
Yüreğimiz yandı

Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu.

MSB ACI HABERİ DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada “Irak’ın Kuzeyi’nde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temas devam etmektedir” denildi.

İKİNCİ AÇIKLAMA YAPILDI

Ardından yapılan açıklamada ise “Yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3’ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN MEMLEKETLERİ

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın Tokat/Almus, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Malatya/Battalgazi, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Denizli/Tavas, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın Zonunguldak/Ereğli, Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın aslen Afyonkarahisarlı olduğu ve ailesinin İzmir Buca ilçesinde yaşadığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak/Milliyet

Son Güncelleme: 23.12.2023 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-12-23 11:42:20

Allahım mekanlarını cennet olur inşAllah.
Yakınlarına sabır verir inşAllah

Avatar
Salim Can 2023-12-23 13:31:37

Allah rahmet eylesin.