Başarılı 4 kooperatif gidecek, birisi Çorum

Çorum’un Sungurlu İlçesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Havva Özata, İspanya’ya gidiyor.

23 Mayıs 2023 Salı 09:22
Başarılı 4 kooperatif gidecek, birisi Çorum

Çorum’un Sungurlu İlçesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Havva Özata, İspanya’da Çorum’u temsil edecek..

4 KOOPERATİFTEN BİRİSİ

Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Türkiye’den 4 başarılı kooperatif temsilcisi İspanya’nın Madrid kentine gitmeye hak kazandı.

BAŞARILI İŞ KADINI

Sungurlu’nun başarılı kadın girişimcilerinden olan Havva Özata bu listeye girerek Çorum’un ve yaşadığı ilçenin adını duyurmayı başardı.

Havva Özata yaptığı açıklamada,“Kadınların kooperatifler yoluyla güçlendirilmesi projesi kapsamında Türkiye’den 4 başarılı kooperatiften birisi olarak Çorum’u temsilen seçildik. İspanya’da Çorum’u ve Sungurlu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz inşallah.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca... 2023-05-24 12:32:41

Bu hanımefendileri kutluyorum, özellikle bu mantıyı arıyorum ve alıyorum.mantı severlere candan tavsiye ediyorum. Yapanların Ellerine sağlık olsun ve saygılarımı sunuyorum.

banner165