Kadınlar Şurası'na hazırlık

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Ankara'da düzenlenecek Kadınlar Şurası'nda Çorum'u tanıtacak.

09 Aralık 2019 Pazartesi 22:58
Kadınlar Şurası'na hazırlık

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ve Çorum Belediyesi'nin AK Partili Kadın Üyeleri 11 Aralık'ta Ankara ATO’da düzenlenecek Kadın Şurası'na hazırlanıyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek Kadın Şurası'nda Çorum AK Parti Kadın Kolları Çorum’un tanıtımı için hazırlanıyor.

17 ülkeden, Türkiye'nin 81 ilinden kadınların, AK Parti Teşkilatlarının, belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek Kadın Şurası'nda AK Parti Çorum Kadın Kolları Çorum'un yöresel ürünlerinden oluşan stant açacak.

Çorum'un tanıtım standında, ‘Çorum leblebisi, Çorum mantısı, Oğuzlar77 cevizi, cevizli sucuk, ceviz tarhanası, Uğurludağ’da üretilen lavantalardan keseler, bal, sebzeli erişte, tandır çöreği, kesme kadayıf, turşu, Dodurga ayvası ve ayva pekmezi, kuşburnu pelvedesi, Çorum'un yöresel desenlerinin işlendiği örgü kilim, çorap ve eldivenler, beyaz pekmez, yufka ekmek, Çorum şekerlemesi, Osmancık Pirinci, Kargı bezi, Kargı Tulumu, iğne oyaları, çeşitli el nakışları’  yer alacak.

Kadın Şurası’na il ve ilçe kadın kolları olarak Çorum'un tanıtımı için dört bir koldan hazırlandıklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, “Çorumlu kadınlar olarak emeğin ürüne, sanata nasıl dönüştüğünü, kadınların isterse, imkan verilirse neler yapabileceğini Kadın Şurası standımızda göstereceğiz. AK Parti İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın meclis üyelerimiz ve 100 kişilik kadın katılımcı ile Çorum olarak Uluslararası Kadın Şurasında yerimizi alacağız. Yerel yönetimlere yönelik bilgilendirme ve istişarelerin de yapılacağı 11 Aralık'ta Ankara ATO 'da düzenlenecek olan Uluslararası Kadın Şurasında tüm Çorumlu hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2019 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haram olsun 2019-12-10 22:32:52

Müslüman giyinimli torpilli memurlar. Hakkımı helal etmiyorum