Sabancı pazarda alışveriş yaptı

İş İnsanı Demet Sabancı ve Turkey One Derneği yöneticileri Çorum’a geldi.

08 Haziran 2022 Çarşamba 13:06
Sabancı pazarda alışveriş yaptı

İş İnsanı Demet Sabancı ve Turkey One Derneği yöneticileri Çorum’a geldi.

Çarşamba Pazarı’nda alışveriş yaparak pazar esnafıyla sohbet eden konuklara sohbet Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan nezaret etti.

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı çiftinin kızları iş kadını Demet Sabancı ve Turkey One Derneği yöneticileri Çorum'a geldi. Demet Sabancı ve beraberindeki heyet, Çarşamba Pazarı’nda alışveriş yaptı.

DEMET SABANCI

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı çiftinin kızı Demet Sabancı, 2003-2008 yılları arasında Bossa T.A.Ş. ve Yünsa A.Ş.'nin yönetim kuruluğu üyeliğini yaptı. 2006 yılında Mediasa Media Group'u kurdu. Şirketi medya, perakende, turizm, sağlık, denizcilik, inşaat ve sanat alanlarında faaliyet gösteriyor. 2009'da Sabancı Holding'ten ayrılan abisi Ömer Sabancı ile birlikte Densa Holding'i kurdu. Uluslararası deniz taşımacılığı yapan şirketin 1.5 milyon ton taşıma kapasiteli filosunda, toplam 20 yük gemisi bulunuyor.

Son Güncelleme: 09.06.2022 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-06-08 14:17:11

Hoş gelmiş safa getirmiş.

banner165