Ceren Ece Öksüz geliyor

‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filminin başında seslendirdiği ağıt ile büyük beğeni toplayan Ceren Ece Öksüz Çorum'a geliyor.

03 Mart 2022 Perşembe 13:49

Çorum Belediyesi'nin düzenleyeceği ve kadın şairlerin katılacağı Şehir Defteri Elvançelebi Şiir Gecesi 7 Mart 2022 Pazartesi saat 20.00'de Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. Programa ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filminin başında seslendirdiği anonim Laz türküsüHeyamo’ ile büyük beğeni toplayan Ceren Ece Öksüz de katılacak.

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminde 'Heyamo' ağıtını seslendiren lise öğrencisi Ceren Ece Öksüz (16), o ağıtı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programda canlı seslendirdi

Duygulanan Erdoğan'ın tebrik ettiği Öksüz, "Cumhurbaşkanımıza ağıtı canlı seslendirmek benim için gurur ve onurdur. Rabb’imin izniyle halkımızın kabul ettiği bir sanatçı olmak istiyorum" demişti.

Son Güncelleme: 03.03.2022 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-03-03 14:25:44

tamam Cumhurbaşkanımızı çok seviyosundur doğum gününü es geçmez kutlarsın hastalandığında mutlaka geçmiş olsun mesajı yayınlarsın Annesini vefatının seneyi devriyesinde taziye mesajı yayınlarsın tüm bunları sevdiğin için yapıyosundur anlarımda kardeşim sırf bu insanı cumhurbaşkanımız beğendi diye proğrama çağırmak nedir arkadaş benim aklımhafsalam almıyo.Aslında belediye başkanı hergün sosyal medya hasınban yaptığı canlı yayınlardan birini bu arkadaşla yapsa daha mı göze girer acaba.

Avatar
vatandaş 2022-03-04 09:34:03

ben de hiç beğenmiyorum