Çorum TÜGVA’dan başarılı organizasyon

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği gençlik buluşması düzenledi. Başarılı organizasyon Çorumlu Obası’nda gerçekleştirildi.

09 Mayıs 2023 Salı 16:50
Çorum TÜGVA’dan başarılı organizasyon

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği gençlik buluşması düzenledi. Çorumlu Obası’nda gerçekleştirilen programa TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve gençler katıldı.

KIYIKLIK: ‘VAZİFEMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN VİZYONU’

Programın açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, “Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciği olarak, köklerini geçmişten alan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, fen ve teknolojide en ileri seviyelerde olan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle Teknofest kuşağı olacak bir gençlik tasavvur ediyoruz. Çalışmalarımızı da bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053, 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesi biz gençlere emanettir” dedi.

KAYABAŞI ÇORUM TÜGVA’YI KUTLADI

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı da, Çorum teşkilatını başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti.

AŞGIN: 'TÜRKİYE YÜZYILI’NA ŞAHİTLİK EDİYORUZ'

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da yaptığı konuşmada “Siz gençleri görmek bize heyecan veriyor. Sizlerin gözlerinde aydınlık geleceğimize, her birinizin ufkunda inşa edecekleri Türkiye Yüzyılı’na şahitlik ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

GENEL BAŞKAN BİRİNCİ: 'MİLLİ VE MANEVİ DEĞERE SAHİP GENÇLİK'

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de gençlerin milli ve manevi değerlerden uzaklaşmasını engellemeyi hedeflediklerini söyledi. TÜGVA olarak yalnızca Allah rızası için çalıştıklarını belirten Beşinci, “TÜGVA’nın mücadelesi, Hakkaniyet, insaniyet, hürriyet, ahlakiyet mücadelesi olmuştur. Davası Peygamber Efendimizin davası, Fatih Sultan Mehmet’in davası, Recep Tayyip Erdoğan’ın davası olmuştur.” dedi.

Konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçildi. Gençlik buluşması hediye takdimiyle son buldu.

Son Güncelleme: 09.05.2023 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekler 2023-05-09 22:01:39

Oradaki yemek içmek kim karşılıyor??

Avatar
Corumlu hasan 2023-05-10 05:34:34

Bunlar cok kurulus Osman filmini seyretmisler.sizi gidi taklitciler...

Avatar
SORUMLU 2023-05-10 08:06:03

ekmek hazineden su da hazineden. yani hepimizin

Avatar
Necdet 2023-05-09 18:04:54

Güzel organızasyonlara ımza atıyorlar. Dıger sıvıl toplum kurulusları gıbı degıller. Aktıfler

Avatar
Kule... 2023-05-10 14:42:52

Bunlar çakma tayfalar, ülkeye hizmet ediyormuş gibi ortaya çıkıyorlar, hiç bir işe yaramayan boş gezenin boş tayfaları...