Çorum yerini aldı

Çorum Belediyesi İstanbul’da gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda yerini aldı.

07 Şubat 2024 Çarşamba 11:34
Çorum yerini aldı

Çorum Belediyesi, şehrimizin tarihi güzelliklerini ve kültürel mirasını tanıtmak amacıyla 6-9 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda yerini aldı.

DÜNYANIN 5 BÜYÜK ORGANİZASYONUNDAN BİRİSİ

Dünyanın beş büyük turizm fuarından biri olan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 6-9 Şubat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 27. kez İstanbul'da bir araya getiriyor.  Çorum Belediyesi de ilimizin tanıtımı ve turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bu önemli fuarda yerini aldı. Çorum Valiliği ile Çorum Belediyesi tarafından kurulan stantta, şehrimizin tarihi güzellikleri, kültürel mirası ve eşsiz lezzetleri ziyaretçilere tanıtılıyor.

ÇORUM EMITT’TE TANITILIYOR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, EMITT fuarının turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan birisi olduğuna dikkat çekerek “Bu yıl 27’inci düzenlenen bu fuarda Çorum Belediyesi olarak yerimizi aldık.” Dedi.
Şehrin tanıtımına yönelik çalışmaları önemsediklerine dikkat çeken Başkan Aşgın, “Bunun için ülkemizdeki önemli fuarlarda şehrimizi tanıtmak için yer alıyoruz. EMITT Fuarı da turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan biri. Hazırladığımız tanıtım videolarıyla ve yayınlarıyla şehrimizi ve kültürümüzü uluslararası bu fuarda tanıtıyoruz. EMITT Fuarı’nın şehrimizin tanıtımına katkı vermesini temenni ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2024 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2024-02-07 13:24:21

Çorum Belediyesi Büyükşehir belediyesi gibi İlçeleride bu tür turizm etkinlerine ilişkin fuarlarda ilçelere de büyüklüğünü gösterip etkinliklerde ilçelere de yer vermelidir. bu etkinlikler siyasi görüş kesinlikle gözetilmemeli birlikte büyüyerek gelişmeliyiz Gazakistanda böyle değildir büyük ihtimal büyük küçüğü kollar gerçi gazakistana gidenlerde bilir mi bilmezmi bilinmeyen bir gerçek .

Avatar
Leila Arslan 2024-02-08 15:07:25

Çorum'a ????