Fatih Koca konseri

Mevlana Haftası'nda TRT Diyanet'te yaptığı Bâd-ı Sabâ programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca, sevilen eserleriyle Çorumlular ile buluşacak.

10 Aralık 2019 Salı 14:50
Fatih Koca konseri

Çorum Belediyesi, Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıldönümü (Şeb-i Arûs) nedeniyle anma etkinleri düzenliyor.

Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında 2008 yılından itibaren TRT 1, TRT AVAZ ve TRT Diyanet’te Ramazan programlarının değişmez ismi olan Hâfız ve Mûsikîşinaslarının konuk olduğu TRT Diyanet’te yaptığı “Bâd-ı Sabâ” programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserleriyle Çorumlularla buluşacak.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada "Çorum Belediyesi olarak bizlerde Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında ekranların sevilen isimlerinden sanatçı Fatih Koca'yı 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Saat 20.00’da hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bu güzel etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2019-12-10 20:51:29

Çok teşekkür ederiz çok önce haber verildiği için

banner165