‘Herkes Yapamaz 3’ yolda

Çorum’un tanıtımına önemli katkılar sağlayan Herkes Yapamaz Filmi’nin üçüncüsü hazırlanıyor.

28 Kasım 2019 Perşembe 23:37
‘Herkes Yapamaz 3’ yolda

Çorum’un tanıtımına önemli katkılar sağlayan Herkes Yapamaz Filmi’nin üçüncüsü hazırlanıyor.

“Fırsata Dönüşen Hayatlar” projesinin kapanış programı dün gerçekleştirildi.

Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle hazırlanan "Fırsata Dönüşen Hayatlar" projesinin kapanış programı Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, Çorum Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açış konuşmaları ile devam etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, gençlerin projelerinin sonuna kadar arkasında ve destekçisi olduklarını söyledi. Aşgın, Durakta Matematik Projesi7nin daha fazla çeşitlenerek detaylandırılacağını ifade etti. Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise,gençlerin projelerine desteklerin giderek arttığını dikkat çekti.

ÜÇÜNCÜ TANITIM FİLMİ

Çorum Kültür ve Turizm Derneği Genel Sekreteri ve Proje Yürütücüsü Atakan Akman da, konuşmasında yapmış oldukları bazı projelere değinerek şunları söyledi: “ İki kez “Herkes Yapamaz” konulu kısa film çektik. Güzel bir kampanya yürüttük. Çorumlu bir başka kahraman üzerinden üçüncü filmi de çekerek final yapacağız. “Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz” sloganı artık dillere pelesenk olmaya başladı. Çorum protokolümüzden de bu konuyu farklı programlarda, farklı mekanlarda daha fazla dillendirmelerini istirham ediyorum. Böylece daha kalıcı olacağına inanıyorum. Proje süreci içerisinde zor ve tatlı bir süreç yaşadık. Güzel programlar düzenledik. Maddi ve manevi destekleri için Çorum Valiliğine, Belediye Başkanlığına, Ticaret Sanayi Odasına teşekkür ediyorum.”

PROJE EĞİTMENİNDEN GENÇLERE MESAJ

Proje Eğitmeni Salih Karslıoğlu ise projede yer alan gençlerle bundan sonra da birlikte çalışmayı, bir şeyler başarabilmeyi ve aynı projelerde yer almayı tüm kalbiyle arzu ettiğini vurgulayarak, “Proje süresince kişisel ve sosyal gelişimlerinize önemli katkılar sağlayan cesaretiniz, heyecanınız ve yaşama sevinciniz var oldukça daha güzel işler ortaya koyacağınıza ve daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizler gibi eğitimli, çalışkan, pırıl pırıl gençleri parlak bir gelecek bekliyor”dedi.

Proje kursiyeri Ceyda Soyocak da, proje sürecinde yapılan çalışmaları özetledi.

Konuşmaların ardından proje kursiyerlerinden oluşan ekip kısa bir müzik resitali gerçekleştirdi. Programda proje kapsamında hazırlanan kısa filmlerde katılımcılara izletildi.

Proje kursiyerlerinden Eray Ağbal ile Ömer Aşgın’ın skeci ile devam eden program katılım sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 28.11.2019 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
? 2019-11-29 15:26:51

3 te ne işlenecekmiş , onu belirtmemişsiniz ?

Avatar
Ramazan 2019-12-04 17:34:26

Ya arkadaşlar 2 filmde de teknik olarak oyunculuk olarak kötü bir iş çıktı. Sırf çorumda daha önce yapılmadı diye herkes izledi vs ama işin aslı hiç kimsenin beğenmediğidir... Konu zaten Çorum'luyu anlatıyor ama teknik berbat.