Kurdeleyi hep birlikte kestiler

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Diyanet Okuma Salonu dualarla açıldı.

25 Mart 2022 Cuma 15:51
Kurdeleyi hep birlikte kestiler

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılarak gençlik çalışmalarından kullanılmak üzere Diyanet Vakfı’na tahsis edilen Diyanet Okuma Salonu dualarla açıldı.

Çorum Belediyesi tarafından, Erol Olçok İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi yanında yaptırılarak Diyanet Vakfı’na tahsis edilen okuma salonu, gençlerin hizmetine sunuldu.  Cuma namazı sonrasında düzenlenen açılışa Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Müftüsü Muharrem Biçer ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Muharrem Biçer yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Daha önceden 15 mahallede 15 adet 4-6 yaş kuran kursunun Çorum Belediyesi tarafından yapılarak il müftülüğüne tahsis edildiğini hatırlatan Biçer,  Çorum Belediyesi’nin katkıları ile yapılan Hafızlık Kız Kuran Kursu’nun ise önümüzdeki haftalarda hizmete açılacağını duyurdu. Biçer, “Bizleri her konuda destekleyen Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Müftü Biçer’in yaptığı duanın ardından Diyanet Okuma Salonu’nun açılış kurdelesi kesildi.

Erol Olçok İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi bahçesinde, cuma namazından çıkan vatandaşlara Çorum Belediyesi Mobil İkram Aracı ile çorba ve çay ikramı yapıldı.

Son Güncelleme: 25.03.2022 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.