Mola'nın ilk sayısı çıktı

Mola Dergisi yayın hayatına “merhaba” dedi.

12 Şubat 2016 Cuma 10:12
Mola'nın ilk sayısı çıktı

Mola Dergisi yayın hayatına “merhaba” dedi. Çorum’da aktüel, sektör ve haber dergisi olarak yayın hayatına başlayan Mola Dergisi’nin ilk sayısı çıktı. Çorum’un simgesi olan tarihi Saat Kulesi’ni kapak yapan Mola Dergisi’nin içeriğinin birbirinden özel konularla dolu dolu olması dikkat çekiyor.


ÖZEL RÖPORTAJLAR YER ALIYOR


Yapılan açıklamaya göre, Mola Dergisi ilk sayısında 7 yılda gerçekleştirdiği projelerle Çorum’u yeniden inşa eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yanı sıra Turgay robotu ile Dünya’ya örnek olan Yiğit Yıldırım’a, ünlü isimlere gitar dersi vererek dikkatleri üzerine çeken Serhan Bülbül’e, Leblebi Tozu filminin Çorum’da çekilmesine ön ayak olan resim öğretmeni Gonca Tetik ile Çorum iş dünyasının önemli isimlerinden Uğur Barlık’la gerçekleştirdiği röportajlara yer verdi.


ZENGİN İÇERİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR


Sadece bunlarla sınırlı kalmayan Mola Dergisi son zamanlarda ilçeler tarafından yoğun ilgi gören ve çiftçilerin göz bebeği haline gelen çilek üretimine de yer vererek okuyucularını bu alanda bilgilendirdi. Alışılmışın dışına çıkarak özel seçtiği konulara yer veren Mola Dergisi Çorum’a katmadeğer katan önemli firmalarında haberlerini yayınlayarak derginin içeriğine ayrı bir zenginlik kattı.


2 AYDA BİR YAYINLANACAK


Şehime Baş’ın sahibi olduğu Mola Dergisi şimdiden Çorumluların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, derginin “Çorum için ne yapabiliriz” sloganını kendine ilke edinmesi de şimdiden Çorumluların takdirini kazandı. Renkli kuşa kağıda basılan Mola Dergisi 2 ayda bir Çorumluların beğenisine sunulacak.


Mola Dergisi, Yavruturna Mahallesi Kulaksız Sokak Kavukçu İş Merkezi No: 3/37 adresinde faaliyet gösterecek. Çorum’da yeni bir soluk olarak yola çıkan Mola Dergisi’ne 05327960743 nolu telefondan yada
corummola@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 







 

 

 

 

Son Güncelleme: 12.02.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.