Muhteşem konserde kültür merkezi sözü

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkarken, Başkan Aşgın kongre ve kültür merkezi sözü verdi.

22 Şubat 2024 Perşembe 11:29
Muhteşem konserde kültür merkezi sözü

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konserle sanatseverlerin karşısına çıktı. Şef Atakan Tetik yönetimindeki koro Çorumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konserine ilgi hayli yoğun oldu. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da izlediği konserde, birbirinden güzel eserler icra eden koro üyeleri dinleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, koro şefi Atakan Tetik ve koro ekibe teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Aşgın, “Koro şefimizi, solistlerimizi, sazendelerimizi ve salonu dolduran Çorumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kültür ve sanat etkinliklerine çok önem verdiklerini belirten Başkan Aşgın “Bizim şehrimizin dili sanat olmalı, kültür olmalı, türkü olmalı. Barışın ve kardeşliğin merkezi olan bu şehrin dili aşk olmalı. Bizler, şehrimizi aşk ile ilmek ilmek dokumaya gönülleri birbiri ile buluşturmaya devam edeceğiz.”dedi.

Kongre ve Kültür Merkezi projesinin de en büyük hayallerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Aşgın “Çimento Fabrikası arazisi içerisinde 30 bin m2 alanda içerisinde konservatuar, resim ve sanat galerinin de olduğu,  binin üzerinde misafire ev sahipliği yapabilecek konservatuar projemizi yeni dönemde inşallah hayata geçireceğiz. Sanatın ve kültürün yanında olmaya her zaman devam edeceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 22.02.2024 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-02-22 15:20:28

Kültür merkezi ihtiyacı büyük, Mahalle pazarları kapalı olup, üst kısımları güneş panalleri ile donatılarak yeşil enerjiye örnek olunmalı Emniyet bölgesinde kapalı pazar ihtiyacı mevcuttur. buraya bir kapalı pazar yapılmalıdır. Pazartasi pazarı bölgesi de revize edilmelidir.

Avatar
AK PARTİYE DAİR... 2024-02-22 20:58:47

2023 Genel Seçimlerinde AK PARTİ'nin Çorum kanadının bittiği bir gerçektir. 1. sıradan 4. sıraya kadar tamamen halktan uzak, toplumu tanımayan, geldiği yerlerde başarılarından değilde, Başarısızlıklarından söz edilen insanları siz aday yapar ve hakikaten başaracak insanları al aşağı ederseniz sizde bir gün al aşağı olursunuz..! Ey Recep Tayyip ER-doğan, fena kandırıyorlar seni. Yanındakileri bu saatten sonra değiştirecek değilsin ama bir yolunu bul... Allah senin 1 milyon kere yardımcın olsun. Seni çok seviyorum ama bu durumuna üzülüyorum. Gel mesela çorum'a çat diye! Bul farklı insanları ama yanında yörende teşkilattan kimse olmayacak inan oturur ağlarsın. Durum o kadar vahim ki bu durumu iyi niyetinden ölenler değil (Halil İbrahim AŞGIN gibi mesela), keskin kılıçları ile hakikati arayarak yönetenler ancak ve ancak çözebilir... Vesselam...

Avatar
devlet tiyatro salonu 2024-02-23 15:06:37

devlet tiyatro salonunun sokak kapısından girip merdivenleri indikten sonra caddeye geri dönüp bakın: ne göreceksiniz. bahçe zemini hayvan pazarı gibi, girişteki platfomr yıkıldı yıkılacak, platformun altına taşlar tuğlalar konmuş el yordamıyla daha da göçüp düşmesin iyice diye, buradan son bir kaç yılda o sorumluluk sahibi vali, belediye başkancılı(boğacıkkklı bebek), diğer devlet memurları amirleri hiç mi girip çıkmadı, şehrine ve çocukluğuna sahip bir çorumlu hiç mi bu rezaleti görmedi...Çorumlu uyu uyu bakalım

Avatar
vatandaş 2024-02-23 15:29:54

Hani bize Güreş Eğitim Merkezi yapacaktınız ne oldu Başkanım

Avatar
Ahmet 2024-02-23 13:42:45

bAŞGan, 4 senedir buradasın. Neden şimdiye kadar değilde şimdi?